Středa 15.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Krimi zprávy » Požáry.cz
Požáry.cz Zdroj: Požáry.cz |

K nehodě osobního auta vyjeli přerovští hasiči k Bochoři. Událost ohlásil na operační středisko…

14. 5. 2024 | K nehodě osobního auta vyjeli přerovští hasiči k Bochoři. Událost ohlásil na operační středisko automatický systém eCall. Automobil přeletěl svodidla do pole a po kolizi zůstal uvnitř zaklíněn zraněný řidič. Z auta jej dostala hlídka policie.

Hasiči zasahují u dopravní nehody osobního automobilu s motorkářem v obci Obrubce na…

14. 5. 2024 | Hasiči zasahují u dopravní nehody osobního automobilu s motorkářem v obci Obrubce na Mladoboleslavsku. Zraněný motorkář je v péči ZZS.

Hasiči Královéhradeckého kraje a Správy železnic zasahovali u srážky traktoru s osobním vlakem u…

14. 5. 2024 | Hasiči Královéhradeckého kraje a Správy železnic zasahovali u srážky traktoru s osobním vlakem u Sovětic na Hradecku. Pro 21 cestujících z vlaku přistavili evakuační autobus. Traktorista skončil v péči záchranářů, osoby ve vlaku zraněny nebyly.

Hasiči v Praze a Středočeském kraji převzali hračky pro posttraumatickou péči dětí

14. 5. 2024 | Profesionální pražští a středočeští hasiči převzali plyšové opičky, které budou využívány interventy v rámci posttraumaticke péče u dětí při zásahu. Práce s opičkou pomáhá u dětí snižovat akutní stres a vyrovnat se s náročnou situací.

V obci Rozseč na Jihlavsku zasahují hasiči u požáru kravína, konkrétně teletníku. Vyhlášen byl…

14. 5. 2024 | V obci Rozseč na Jihlavsku zasahují hasiči u požáru kravína, konkrétně teletníku. Vyhlášen byl druhý stupeň požárního poplachu.

U požáru bytu v Kolíně, v ulici Jateční, zasahuje místní profesionální jednotka. Momentálně je…

14. 5. 2024 | U požáru bytu v Kolíně, v ulici Jateční, zasahuje místní profesionální jednotka. Momentálně je požár lokalizován a probíhá odvětrání zakouřených prostor.

Profesionální a dobrovolní hasiči poměří své síly ve vyprošťování u dopravních nehod

14. 5. 2024 | Patnáctka soutěžních družstev hasičů v sobotu 18. května 2024 v Turnově nastoupí na start dalšího ročníku krajského kola soutěže ve vyprošťování u dopravních nehod. Ta se uskuteční od ranních hodin v areálu před turnovskou stanicí HZS Libereckého kraje.

Po půl dvanácté vyjeli hasiči do obce Svatý Mikuláš na Kutnohorsku, kde sjel osobní automobil do…

14. 5. 2024 | Po půl dvanácté vyjeli hasiči do obce Svatý Mikuláš na Kutnohorsku, kde sjel osobní automobil do potoka. Došlo k drobnému úniku pohonných látek, o kterém informovali pracovníky životního prostředí a na vodní hladinu položili sorpčního hada. Událost se obešla bez zranění.

Mezi obcemi Libčany a Hvozdnice hořel v sadu u rybníka traktor, na místě zasahovala profesionální…

14. 5. 2024 | Mezi obcemi Libčany a Hvozdnice hořel v sadu u rybníka traktor, na místě zasahovala profesionální jednotka hasičů ze stanice Hradec Králové - Pražská. Škoda na traktoru je vyčíslena asi na 250 tisíc Kč, příčinou byla technická závada.

V Trhové Kamenici likvidují hasiči požár osobního vozidla, automobil skončil v příkopu.

14. 5. 2024 | V Trhové Kamenici likvidují hasiči požár osobního vozidla, automobil skončil v příkopu.

Na Pospíšilově třídě v Hradci Králové odstraňují hasiči následky dopravní nehody dvou osobních…

14. 5. 2024 | Na Pospíšilově třídě v Hradci Králové odstraňují hasiči následky dopravní nehody dvou osobních vozidel, událost je bez zranění.

Riegrova stezka u Semil, turisticky nejatraktivnějších lokalita na Liberecku, byla dějištěm výcviku složek IZS

14. 5. 2024 | Na základě zkušeností z předchozích zásahů bylo po vzájemné dohodě základních složek IZS rozhodnuto o vytvoření podrobného traumaplánu pro oblast Riegrovy stezky.

V areálu věznice v Horním Slavkov v pondělí večer hořelo vybavení v jedné cele. Samotný požár…

13. 5. 2024 | V areálu věznice v Horním Slavkov v pondělí večer hořelo vybavení v jedné cele. Samotný požár uhasili příslušníci vězeňské služby s použitím ručních hasicích přístrojů, zároveň se postarali o přemístění vězňů z místa požáru. Přivolaní hasiči provedli kontrolu a především odvětrání všech prostorů ubytovny, kde hořelo.

S požárem lesa u Brumova pomáhal vrtulník, prováděl shozy vody až do tmy

13. 5. 2024 | U obce Brumov na Brněnsku zasahovali hasiči u požáru lesa. Na místo povolali vrtulník a 15 jednotek.

K požáru střechy objektu v Přední Labské vyjíždělo pět jednotek hasičů. Požár se šířil střešní…

13. 5. 2024 | K požáru střechy objektu v Přední Labské vyjíždělo pět jednotek hasičů. Požár se šířil střešní konstrukcí pod plechovou krytinou. Způsobená škoda je 800 tisíc Kč, uchráněny byly hodnoty ve výši 20 milionů Kč. Příčinou požáru byla nedbalost při řezání během stavebních pracích

Střet vlaku s osobním autem zastavil provoz na trati v Karlovicích na Turnovsku. Na místě jsou…

13. 5. 2024 | Střet vlaku s osobním autem zastavil provoz na trati v Karlovicích na Turnovsku. Na místě jsou hasiči HZS Správa železnic. Lehké zranění řidičky automobilu řeší ZZS. Hasiči zajišťují nehodu a zlikvidovali drobný únik nafty z vlaku.

Na Orlíku se potopila loď, vyzvedli ji hasičští potápěči

13. 5. 2024 | Hasiči zasahovali v přístavišti u Orlíka nad Vltavou, kde se potápěl motorový člun. Milevská profesionální jednotka prověřila, že z něj do vody nevytékají žádné provozní kapaliny. Přesto okolo člunu instalovala sorpční hady a zásah po půlnoci ukončila.

Ve sváteční středeční květnový den se v Kolíně uskutečnil 26. ročník Dne záchranářů

13. 5. 2024 | Jako již tradičně se tato akce konala pod záštitou starosty města Kolína Mgr. Michaela Kašpara. Kolínského Dne záchranářů se tradičně účastní nejen základní, ale také některé z ostatních složek integrovaného záchranného systému.

Drážní hasiči ukázali techniku a drony v Lužné u Rakovníka

13. 5. 2024 | Drážní hasiči byli prezentovat svojí techniku i nové technologie v ČD Muzeu v Lužné u Rakovníka. Na jejich expozici se přišel podívat ředitel HZS Správy železnic Jan Blecha společně s ředitelem muzea ČD Markem Plochým.

Složky IZS zasahují u dopravní nehody tří osobních automobilů na silnici č. 3 u Miličína. Zraněné…

13. 5. 2024 | Složky IZS zasahují u dopravní nehody tří osobních automobilů na silnici č. 3 u Miličína. Zraněné osoby byly předány do péče ZZS. Na místě přistával vrtulník letecké záchranné služby.

Zdroj: Požáry.cz - https://pozary.cz
08:11:37 | 15.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD