Středa 15.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Sport » ČT Sport
ČT Sport Zdroj: ČT Sport |

ŽIVĚ: Finále extraligy házenkářů Plzeň – Karviná

15. 5. 2024 | Obhájí titul Plzeň, nebo jí házenkáři Karviné oplatí loňskou finálovou porážku? To je, oč tu běží. Finále extraligy, které se hraje na tři vítězství, startuje v Plzni. Ta loni uhrála titul, i když se svým současným soupeřem prohrávala ve finále už 0:2 na zápasy. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu na ČT sport Plus.

Milan zapnul v závěru etapy své motory. Na Giru slaví již podruhé

15. 5. 2024 | Jedenáctou etapu Gira d'Italia vyhrál v hromadném spurtu domácí Jonathan Milan. Elitní dráhař si připsal již druhé vítězství v letošním ročníku a navýšil své vedení v bodovací soutěži. Průběžné pořadí vede nadále Tadej Pogačar, Jan Hirt se posunul na jedenácté místo.

ŽIVĚ: Česko – Dánsko 3:2

15. 5. 2024 | Příležitost v brance ve čtvrtém utkání hokejové reprezentace na domácím mistrovství světa si vysloužila teď už patrná jednička Lukáš Dostál. Dánové ho poprvé překonali v 19. minutě v přesilovce zásluhou Christiana Wejseho. O pár chvil později srovnal Jan Rutta. Zkraje druhé části se prosadil Jakub Flek, na kterého navázal Lukáš Sedlák. Na 2:3 v závěru druhé třetiny snížil Russell. Přímý přenos sledujte na ČT sport a ČT sport Plus.  ...

FIFA prodloužila možnost přerušit smlouvy s kluby v Rusku a na Ukrajině o rok

15. 5. 2024 | Světová federace FIFA reaguje na trvající válečný konflikt na Ukrajině. Kvůli ruské agresi prodloužila o další rok pravidlo, jež umožňuje fotbalistům a trenérům přerušit kvůli válce smlouvy s ukrajinskými a ruskými kluby. Vedení FIFA před kongresem v Bangkoku lhůtu protáhla do 30. června 2025.

ŽIVĚ: Německo – Lotyšsko 7:1

15. 5. 2024 | Ve skupině B se utkávají německý a lotyšský tým. Našim západním sousedům se zatím příliš nevede, Lotyšům ale v pořadí skupiny náleží dokonce druhé místo za vedoucím Švédskem. Přímý přenos sledujte na ČT sport Plus.

Déšť ve Slovinsku mění program slalomářského ME. V Tacenu se začíná kayakcrossem

15. 5. 2024 | Na mistrovství Evropy ve vodním slalomu ve slovinském Tacenu pořadatelé kvůli špatnému počasí změnili program. Místo plánovaného čtvrtečního startu šampionátu se začíná už ve středu kvalifikací v kayakcrossu, za kterou se budou udělovat i medaile. V pátek bude na šampionátu volno. Přímé přenosy z ME sledujte na ČT sport a ČT sport Plus, kayakcross startuje ve čtvrtek od 9:50. Víkendové závody hlídek nabídne eurovisionsport.com. Aktualizovaný program šampionátu najdete zde. ...

Za zlato v Paříži dostanou čeští olympionici i paralympici stejnou sumu jako v Tokiu

15. 5. 2024 | Odměny stejné jako před třemi lety na Hrách v Tokiu dostanou čeští olympijští medailisté i letos za OH v Paříži. Za zlato obdrží 2,4 milionu korun, za stříbro 1,8 milionu a za bronz 1,2 milionu. Návrh Národní sportovní agentury, který se týká také medailistů z paralympijských her, schválila vláda.

Na challengeru v Prostějově se představí i Šafářová, zahraje si netradiční exhibici s manželem

15. 5. 2024 | Daviscupoví reprezentanti Tomáš Macháč, Jakub Menšík a Vít Kopřiva mohou být hlavními českými taháky 31. ročníku prostějovského tenisového challengeru UniCredit Czech Open. Záležet ale bude na jejich účinkování v souběžně hraném Roland Garros. Pořadatelé turnaje lákají také na exhibici Lucie Šafářové s Tomášem Plekancem proti Kristýně Plíškové a Janu Kollerovi. Turnaj se odehraje od 3. do 8. června, titul bude obhajovat Dalibor Svrčina. ...

Zlatá tretra láká hvězdy. Přijede zlatý oštěpař z Tokia Čopra i další olympijský vítěz de Grasse

15. 5. 2024 | Olympijský vítěz a úřadující mistr světa v hodu oštěpem Níradž Čopra bude startovat na Zlaté tretře v Ostravě. Městský stadion ve Vítkovicích tak uvidí další duel hvězdného Inda se stříbrným medailistou z Tokia Jakubem Vadlejchem. Minulý týden na mítinku Diamantové ligy v Dauhá skončil jejich souboj vítězstvím českého atleta o dva centimetry. Mítink zařazený do zlaté kategorie Kontinentální tour se uskuteční 28. května, přímý přenos sledujte na ČT sport a ČT sport Plus. ...

Trenér Kaláber povede polské nováčky proti rodnému Slovensku. Tady musí jít emoce stranou, říká

15. 5. 2024 | Výjimečný zápas čeká na mistrovství světa v Ostravě trenéra Róberta Kalábera. Slovenský kouč působí již čtvrtou sezonu na střídačce polské reprezentace a nyní povede tým proti svým krajanům. Čtyřiapadesátiletý Kaláber uvedl, že si uvědomuje sílu soupeře, ale pokusí se ho se svými svěřenci překvapit. Přímý přenos sledujte od 20:00 na ČT sport a ČT sport Plus.

Guardiola: Podáváme na vítězství, rozhodnuto ale není. Budeme pod tlakem

15. 5. 2024 | Trenér Manchesteru City Pep Guardiola po výhře 2:0 v úterní dohrávce Premier League na hřišti Tottenhamu varoval, že o titulu ještě zdaleka není rozhodnuto. Citizens mohou jako první klub ve 136 let dlouhé historii anglické ligy ovládnout soutěž počtvrté za sebou, před posledním kolem mají dvoubodový náskok na druhý Arsenal. Španělský kouč ale očekává doma proti West Hamu nervózní utkání, které nesmí jeho tým podcenit. ...

Boston odvrátil konec sezony, Edmonton gólem v poslední minutě vyrovnal sérii

15. 5. 2024 | Boston vyhrál na ledě Floridy i bez bodových příspěvků českých hráčů 2:1 a snížil stav série na 2:3. Hrdinou zápasu se stal Charlie McAvoy, který si připsal vítězný gól a přihrávku. Edmonton udolal Vancouver 3:2 trefou Evana Boucharda z poslední minuty a vyrovnal sérii na 2:2.

Gudas: Jsem rád, že se lidem líbí, jak hrajeme. Mistrovství doma je splnění snu

15. 5. 2024 | Je jedním z mála hokejových šťastlivců, kteří v kariéře zažijí účast na domácím světovém šampionátu. A náležitě si to užívá. Radko Gudas v Praze potvrzuje svůj naturel nesmlouvavého obránce. Musí si však zvykat na odlišný metr rozhodčích, než na který je zvyklý ze zámoří. Přímý přenos utkání Česko – Dánsko sledujte na ČT sport a ČT sport Plus od 15:45.

Zdroj: ČT Sport - ceskatelevize.cz
18:12:16 | 15.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD