Středa 15.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Sport » Eurofotbal.cz
Eurofotbal.cz Zdroj: Eurofotbal.cz |

LaLiga - souhrn 36. kola: Girona neposkočila na druhou příčku

14. 5. 2024 | Real Madrid v prvním domácím utkání po zisku titulu deklasoval Alavés. Dvěma góly k deváté ligové výhře za sebou přispěl Vinícius Júnior, branku a dvě asistence si připsal Jude Bellingham. Girona se po porážce s Villarrealem odmítla posunout na druhou pozici. Španělská nejvyšší soutěž načala vložené kolo plichtou, Osasuna totiž remizovala s Mallorkou, a ziskem bodu tak ukončila šňůru tří domácích porážek v řadě. ...

Kairinen je po operaci zlomené nohy a Spartě bude chybět několik měsíců

14. 5. 2024 | Sparťanskému Kaanu Kairinenovi předčasně skončila sezona. Pětadvacetiletý finský záložník a jeden z klíčových hráčů letenského mužstva utrpěl v sobotním ligovém derby se Slavií zlomeninu na noze, musel na operaci a chybět bude několik měsíců.

Spurs úhlavnímu rivalovi v boji o titul nepomohli. City přiblížil ke třetí obhajobě Haaland

14. 5. 2024 | Hráči Manchesteru City v dohrávce 34. kola Premier League na pátý pokus vstřelili v lize na novém stadionu Tottenhamu gól a poprvé si z neoblíbené destinace odvezli tři body po vítězství 2:0. Kohouty v utkání dlouho zdobila perfektní defenziva a skvěle chytající Guglielmo Vicario.

FORTUNA:LIGA - souhrn 3. kola nadstavby: Sparta nakročila k titulu

14. 5. 2024 | Slovácko se dočkalo své druhé jarní výhry, když uspělo v Mladé Boleslavi. V utkání padla jenom jedna branka a tu hned v úvodu vstřelil Pavel Juroška. Hráči pražské Sparty zdolali oslabenou Ostravu. Letenští mají na čele neúplné tabulky sedmibodový náskok před druhou Slavií a ve středu mohou obhájit trofej, pokud jejich městský rival doma neporazí Plzeň.

Giroud po sezoně vymění Milán za MLS. Jsem hrdý na to, co jsem tady dokázal, loučí se kanonýr

14. 5. 2024 | AC Milán na konci sezony opustí Olivier Giroud, který po vypršení smlouvy odejde za novou výzvou do zámořské MLS. Sedmatřicetiletý útočník se upsal Los Angeles FC.

Německou nominaci na Euro oznamují influenceři či fanoušci na internetu

14. 5. 2024 | Netradičním způsobem oznamují Němci nominaci na mistrovství Evropy, které budou v létě hostit. Jména vybraných hráčů zveřejňují postupně od konce minulého týdne různí influenceři a fanoušci na sociálních sítích či platformách, jako jsou Tik Tok či Youtube, nebo zazní v televizním a rozhlasovém vysílání.

Van de Beeka čeká další stěhování, agent vyloučil návrat do Ajaxu

14. 5. 2024 | Donny van de Beek v posledních letech jen smutně vzpomíná na povedené působení v Ajaxu. Nizozemskému záložníkovi se nedaří, zlepšení nepřišlo ani ve Frankfurtu a čeká ho další změna dresu, v úvahu každopádně nepřipadá návrat do Amsterdamu.

Jak se zrodilo mistrovství Evropy a jaký byl jeho vývoj?

14. 5. 2024 | Přesně za měsíc to vypukne. V pátek 14. června večer začne zápasem domácího Německa se Skotskem v mnichovské Allianz aréně v pořadí již 17. mistrovství Evropy ve fotbale.

Maďarsko jako první odkrylo karty, trenér Rossi nominoval na ME

14. 5. 2024 | Italský trenér maďarské reprezentace Marco Rossi jako první nominoval šestadvacetičlenný kádr na mistrovství Evropy v Německu. Jsou v něm všechny opory v čele s obráncem Freiburgu Attilou Szalaiem a ofenzivním hráčem Liverpoolu Dominikem Szoboszlaiem.

Atalanta čeká na pohárovou trofej už víc jak 60 let. Dočká se proti Juventusu?

14. 5. 2024 | Už více než šedesát let čeká Atalanta na chvíli, kdy zvedne nad hlavu trofej pro vítěze Coppa Italia. Dočkat by se mohla už ve středu večer, kdy je na římském stadionu Olimpico v plánu finále letošního ročníku. A soupeřem jí bude rozhodně hratelný Juventus.

Chtít prohru? O tom sport není, reaguje manažer Postecoglou na spekulace

14. 5. 2024 | Čeká je skutečně velká zkouška. A moc dobře to ví i Ange Postecoglou (58). Australský manažer Tottenhamu to ostatně sám prohlásil po výhře nad Burnley (2:1). Spurs stále bojují o první čtyřku v Premier League a v úterý večer přivítají na domácí půdě Manchester City.

Stoper Varane po sezoně ukončí tříleté angažmá v Manchesteru United

14. 5. 2024 | Francouzský stoper Raphaël Varane od nové sezony nebude pokračovat v Manchesteru United, kde strávil tři roky. Klub dnes oznámil, že po vypršení smlouvy se cesty s fotbalovým mistrem světa z roku 2018 rozejdou.

Jednačtyřicetiletý brankář Grigar po sezoně opustí Teplice

14. 5. 2024 | Brankář Tomáš Grigar po sezoně opustí teplické fotbalisty. Severočeši chtějí omladit gólmanskou sestavu a již před několika týdny jednačtyřicetiletému veteránovi oznámili, že s ním neprodlouží končící smlouvu. Grigar na klubovém webu uvedl, že ještě nechce končit kariéru, zatím neví, kam půjde.

Plzeň o čtyři roky prodloužila smlouvu s generálním partnerem

14. 5. 2024 | Viktoria Plzeň o další čtyři roky prodloužila smlouvu s generálním partnerem společností Doosan Škoda Power. Součástí nového kontraktu je i to, že stadion ve Štruncových sadech nadále ponese název Doosan Arena.

Dostál si na kopačky psal cestu ke třístovce. V dresu Bohemians bude působit i příští sezónu

14. 5. 2024 | Martin Dostál bude i v příští sezoně hrát za Bohemians 1905. Čtyřiatřicetiletý krajní obránce, který o víkendu dosáhl na metu 300 startů v první lize, prodloužil s pražským klubem smlouvu o další rok, původní kontrakt by mu vypršel v létě. Vršovičtí o tom informovali na sociální síti X.

Kanada našla nové velení, povede ji americký trenér Marsch. Čeká ho Copa América

14. 5. 2024 | Kanadské reprezentanty povede padesátiletý Američan Jesse Marsch, bývalý trenér Leedsu United, Lipska a rakouského mistra Salcburku. V pondělí o tom informoval svaz, který je jedním ze tří pořadatelů nejbližšího mistrovství světa v roce 2026.

Konec debatních kroužků: S rozhodčími bude moci na EURO 2024 mluvit hlavně kapitán

14. 5. 2024 | Konec diskutování s rozhodčím, takový je vzkaz ze strany komise rozhodčích UEFA směrem k blížícímu se evropskému šampionátu v Německu. Arbitři budou moci konzultovat důležitá rozhodnutí na hřišti jen s kapitány, když do diskuze vstoupí někdo jiný, přijde na řadu karetní potrestání. A tenhle krok je zároveň evidentně také jakousi přípravou na revoluční novinku.

FORTUNA:LIGA - preview 3. kola nadstavby: Sparta směřuje k titulu

14. 5. 2024 | Hráči Sparty se ve 3. kole nadstavbové skupiny o titul mohou přiblížit obhajobě trofeje. Doma přivítají Ostravu a pokud zvítězí a jejich městský rival Slavia ve středečním šlágru neporazí doma Plzeň, bude rozhodnuto. Ve druhém úterním duelu Mladá Boleslav bude hostit Slovácko.

LaLiga - preview 36. kola: Girona tlačí na Barcu

14. 5. 2024 | Tři kola do konce zbývají ve španělské nejvyšší soutěži, v úterý přitom půjde do akce Girona, která by se ještě ráda poprala se svým katalánským soupeřem z Barcelony o třetí příčku. Představí se také mistrovský Real Madrid, do hlavní španělské metropole zavítá Deportivo Alavés.

Derby opět gólového střelce nenašlo aneb Události 2. kola nadstavby FORTUNA:LIGY

14. 5. 2024 | Druhé kolo nadstavby FORTUNA:LIGY nabídlo další, v pořadí již 311. derby mezi Spartou Slavií. Letenští hráli od 60. minuty vyloučeného Haraslína, a tak pro ně byla remíza 0:0 takovou malou výhrou. Viktoria Plzeň rozhodla utkání se Slováckem až v nastaveném čase a vyhrála 4:2.

Zdroj: Eurofotbal.cz - eurofotbal.cz
08:12:19 | 15.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD