Středa 15.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Sport » NHL.cz
NHL.cz Zdroj: NHL.cz |

Boston zdolal Floridu a odvrátil první mečbol! Bouchard rozhodl v poslední minutě

15. 5. 2024 | Bostonští hokejisté si tuto sezonu minimálně o jeden zápas protáhnou. Na tři prohry v řadě dokázali zareagovat výborně, na ledě Floridy totiž uspěli těsným poměrem 2:1. Velmi vyrovnaný byl také čtvrtý zápas mezi Edmontonem a Vancouverem. Ačkoliv Canucks v 59. minutě srovnali, poslední slovo měl 39 vteřin před koncem Evan Bouchard. Kanadská série putuje zpět do Rogers Areny za stavu 2:2 na zápasy.

Toronto jedná s Berubem a McLellanem. Pak zřejmě přijde řez do kádru

14. 5. 2024 | Dveře v kanceláři generálního manažera Maple Leafs si v těchto dnech podává hodně lidí. Usedají do horkého křesla k pohovorům. Po vyhazovu Shledona Keefea, který byl sice s hráči kamarád, ale mnohdy působil nervózně až nejistě, se hledá nový šéf lavičky.

Draisaitl si rýpl do Silovse: Tyčky nejsou známkou brankářského kumštu

14. 5. 2024 | Ani 42 zákroků v podání Arturse Silsovse, mimochodem už třetího lotyšského gólmana ve službách Vancouveru (a prvního, co pro Canucks vychytal v play-off výhru), Leona Draisaitla neohromilo. Německá superstar se o výkonu maskovaného hrdiny Kosatek vyjádřila dosti lakonicky.

Tohle je kapitán! Dali jsme tomu všechno, jedeme dál, burcuje Staal

14. 5. 2024 | Pokud měla být sezona Caroliny Hurricanes zachráněna, Jordan Staal v tom měl pravděpodobně hrát roli. Trenér Rod Brind'Amour to předznamenal už během rozbruslení, kdy svého kapitána pochválil a označil ho za dokonalý vzor. Byla to jen slova, dokud je kapitán Hurricanes neproměnil ve skutečnost, gólem ve třetí třetině odstartoval vítězství 4:1 nad New York Rangers.

Nepoučitelný Ničuškin. Údajně neprošel testem na drogy, půl roku nesmí hrát

14. 5. 2024 | Útočník Colorada Avalanche Valerij Ničuškin byl zařazen do třetí fáze programu pomoci hráčům NHL. Podle Adriana Datera, reportéra, který přinesl informaci jako první, měl Rus neprojít testem na drogy. Toto ale NHL dle očekávání nepotvrdila.

Nečas trefou do prázdné branky pojistil výhru Canes, Dallas podruhé zvítězil v Coloradu

14. 5. 2024 | Rangers nedokázali ani tentokrát ukončit sérii a jejich vedení už se značně zúžilo. Další zápas se odehraje v Carolině, kde budou moct Hurikáni sérii vyrovnat. Ve druhém utkání si pak Dallas vybojoval tři "mečboly", když podruhé zvítězil v Coloradu a vede v sérii 3:1.

Už zase ti gólmani… Potřebujeme větší pomoc, hlásí trenér Oilers

13. 5. 2024 | Když už to vypadalo, že to s gólmany mají pro jednou Edmonton Oilers vyřešené, je zase zle. V neděli byl po dvou třetinách stažen Stuart Skinner, nicméně dostane další šanci. Oilers totiž nemají kde brát.

Bostonský nepřítel číslo 1. Vyřadil Marchanda, Zachovi s Pastrňákem balí

13. 5. 2024 | Hokejisté Bruins jsou porážku od konce sezony. Kdo se o to nejvýrazněji přičinil? Názorů můžete slyšet víc, nicméně patrně nejvíc argumentů najdete pro Sama Bennetta. To on byl výraznou postavou partií číslo 3 a 4 a právě jemu se opakovaně podařilo vytočit kouče Bostonu Jima Montgomeryho.

Persona non grata: Sháníte trenéra? Tak na tohle jméno zapomeňte!

13. 5. 2024 | Čtyřiadvacet týmů už má dovolenou, několik jich shání nového kouče. Trenérský kolotoč poslední roky nabírá na obrátkách, životnost šéfů laviček se nápadně zkracuje.

Boston je krok od vyřazení. Zvládneme to, nepochybuju, velí Swayman

13. 5. 2024 | Opakuje se scénář z minulého roku, ale naopak. Boston rázem v sérii s Floridou prohrává 1:3, je to blízko vyřazení. Ale ještě stále má šanci, i když prohrál oba své domácí zápasy. Zvládnou Bruins kritickou situaci?

Budoucnost? Chci ji mít v Tampě, do konce kariéry, hlásí Hedman

13. 5. 2024 | Rozpustí se definitivně Tampy Bay? Dost možná. Ve hvězdách je budoucnost Stevena Stamkose, zanedlouho začne řešit končící kontrakt i další ikona posledních let. Bek Victor Hedman však nechce, aby se jeho situace se smlouvou protáhla do takové míry jako Stamkosova.

Pastrňákův gól Bostonu k výhře nepomohl

13. 5. 2024 | Jediným českým střelcem se dneska v noci stal útočník David Pastrňák, který dokázal vstřelit čtvrtý gól v letošním play-off.

Florida otočila zápas v Bostonu! Zodpovědná hra přinesla Canucks druhé vítězství

13. 5. 2024 | V obou nočních zápasech se z vítězství radovaly hostující týmy. Florida otočila nepříznivě vyvíjející se duel v Bostonu a Vancouver po skvělém týmovém výkonu uspěl v prvním zápase hraném v Edmontonu.

V nejdůležitějších chvílích se jeho hra zvedá, je nadšený z výkonů Oettingera kouč DeBoer

12. 5. 2024 | Ofenzivní kvality Colorada jsou strašákem v podstatě pro každého jejich soupeře. Minimálně v posledním utkání to však neplatilo pro Dallas, který se mohl opírat o výborný výkon brankáře Jakea Oettingera. Svými 28 zákroky se významně podílel na vítězství Stars 4:1, díky čemuž se Dallas dostal v semifinále Západní konference do vedení 2:1.

Konečně! První výhra i první gól z přesilovky. Euforii odšpuntoval Skjei

12. 5. 2024 | Carolina věděla, že v sobotu večer prostě musí, a to za každou cenu. Nakonec se to povedlo, i když to nic jednoduchého nebylo. Duel s Rangers rozhodl přesnou ranou obránce Brady Skjei, a to v přesilovce tři minuty před koncem zápasu.

Zdroj: NHL.cz - nhl.cz
12:11:47 | 15.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD