Středa 15.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Bydlení » HOME
HOME Zdroj: HOME |

9 jednoduchých tipů, jak proměnit váš balkon v příjemné místo pro letní posezení

14. 5. 2024 | Balkón může být malým, avšak útulným koutem vašeho domova, který nabízí skvělý výhled a možnost odpočinku na čerstvém vzduchu. Ať už máte velký balkón nebo jen malou terasu, existuje spousta způsobů, jak si vytvořit pohodlné a krásné posezení venku. V tomto návodu se podíváme na různé tipy, triky a inspirace, jak maximalizovat jeho potenciál a proměnit ho ve skvělé místo k relaxaci, odpočinku a společenskému setkávání. ...

Rodina zrekonstruovala dům z 50. let tak, aby zachovala původní prvky a spojila je s moderními. Podařilo se jim to?

13. 5. 2024 | Domov, ve kterém se prolíná odhalená historie a progresivní moderna. Přesně tak lze popsat bratislavský dům U Zvonice, vítěze soutěžní přehlídky Interiér roku 2022 v kategorii Rekonstrukce. V něm se díky preciznímu úsilí povedlo odstranit letité nánosy úprav a propojit osobitý ráz původní stavby s působivým designem současné architektury.

Rekonstruujete podkroví? Takto můžete ročně ušetřit až 7000 korun na energiích!

12. 5. 2024 | Důležitost izolace je snadno vysvětlitelná. Teplo z našich otopných soustav stoupá a uniká skrz střechu. Izolace podkroví dokáže toto teplo udržet, díky čemuž pomáhá výrazně snížit účty za topení. Samozřejmě to na začátku chce větší výdaje, ale během čtyřicetileté životnosti se určitě vrátí i několikanásobně.

Rozhovor: Světový barman Jan Šebek prozradil svůj oblíbený drink i jakou vychytávku používá v kuchyni

11. 5. 2024 | Pokud nyní slyšíte jméno Jan Šebek poprvé, tak je nutné zbystřit. Jde totiž o velmi talentovaného mladého muže z Prahy, který patří k barmanské světové špičce.

Staré městské vile v Rožnově pod Radhoštěm vdechli manželé nový život a získali ocenění stavba roku

10. 5. 2024 | Ve stínu barokního kostela Všech svatých v Rožnově pod Radhoštěm se tyčí stavba, která vypráví svůj vlastní příběh. Před očima obyvatel prošla proměnami času. Noví majitelé si stavbu zamilovali na první pohled a rozhodli se jí vrátit její dávnou slávu.

Na první pohled obyčejný dům skrývá uvnitř neobyčejný interiér. Výhled mají přímo na golfové hřiště

9. 5. 2024 | Úžasný výhled na green, na přilehlý lesík, příjemné mikroklima, to vše si mohou užívat majitelé rodinného domu na okraji nové zástavby v obci Hrubá Borša. Tato nezvyklá lokalita nabízí fascinující spojení s přírodou a umožňuje bydlet v klidu a přesto si užívat společenské aktivity.

Video: Koupili starý přepravní kontejner za 90 tisíc korun a předělali ho na útulné bydlení v přírodě

8. 5. 2024 | Mladý pár se rozhodl pro netradiční projekt – přeměnit starý přepravní kontejner na útulné bydlení.

7 jednoduchých tipů, jak mít v chladničce přehled a udržet potraviny čerstvé

7. 5. 2024 | Chcete efektivněji využívat prostor chladničky a udržet potraviny déle čerstvé? Stačí vědět, jak potraviny v chladničce správně uspořádat. Dali jsme dohromady několik tipů, na co byste měli při jejich ukládání myslet.

Jak odstranit skvrny z koberce od nápojů či jídla? Nikdy nepoužívejte bělidlo!

6. 5. 2024 | Ať už se jedná o nečekané vylité nápoje, zbytky jídla, nebo nepořádek způsobený domácími mazlíčky, skvrny na koberci mohou být velkým problémem. Toto jsou ověřené tipy, jak se jich efektivně zbavit, a to vše bez použití agresivních chemikálií, které by mohly vaše koberce poškodit.

Rozhovor: V kuchyni s módní návrhářkou Liběnou Rochovou. Co by uvařila, kdyby chtěla udělat dojem?

5. 5. 2024 | Liběna Rochová patří již mnoho let k předním českým módním návrhářkám. Je nám proto opravdu velkou ctí, že nám poodhalí své krásné brněnské bydlení právě tato ikona (nejen) fashion designu a zároveň profesorka oděvního designu na pražské UMPRUM. Její estetické cítění na vás dýchne i ze způsobu vaření a stolování. Tak vítejte!

Zdroj: HOME - homebydleni.cz
22:12:19 | 14.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD