Středa 15.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Pro ženy » Blesk pro ženy
Blesk pro ženy Zdroj: Blesk pro ženy |

Skutečná stalkerka z hitu Netflixu "Sobík" promluvila: Tohle je moje verze příběhu!

14. 5. 2024 | Jedna z nejpropíranějších osob na sociálních sítích promluvila poté, co byla odhalena její identita. "Skutečná" Martha z minisérie Sobík vystoupila v pořadu Pierse Morgana Uncensored, kde řekla svoji verzi příběhu. Moderátor ji konfrontoval s faktem, že měla herci a autorovi seriálu Richardu Gaddovi poslat přes 40 tisíc mailů a přes 350 hodin hlasových zpráv. Údajná stalkerka označila obvinění za smyšlená a uvedla, že plánuje žalovat Netflix i samotného Gadda. ...

Kosmetické novinky na měsíc květen, které si nesmíte nechat ujít

14. 5. 2024 | Nový měsíc znamená jediné! Další nálož kosmetických novinek, které by vám rozhodně neměly uniknout. Vybraly jsme pro vás několik tipů, jež nás v redakci nadchly. Věříme, že stejně nadšení budete i vy! 

S oblečením a bez! Fotografka pořídila jedinečné snímky lidí v běžných situacích

14. 5. 2024 | Fotografka fotí lidi u každodenních činností. Její snímky přesto nejsou běžné. Na jedné straně ukazuje rutinní denní úkony, na straně druhé její snímky porušují tabu, kterým zobrazování nahého těla ještě stále je.

8 sexuálních pozoruhodností z historie: Největší skupinový sex i drsné pásy cudnosti

14. 5. 2024 | Pokud si myslíte, že vás v oblasti sexu a erotiky už nic nepřekvapí, tak stačí nahlédnout do dávné historie. Neuhádnete, z jakého materiálu se dříve vyráběly první kondomy, proč je červeno-fialová rtěnka doménou prostitutek, nebo například co mělo ochraňovat ženy před nevěrou.

Jak šel čas s Barborou Hrzánovou: Proslavily ji role podivínek či ošklivek a letos oslavila šedesátku

14. 5. 2024 | Svérázná herečka Bára Hrzánová letos slaví životní jubileum. Proslavila se především svým komediálním talentem, který zdědila po otci – herci Jiřím Hrzánovi. Nikdy nebyla typem pro role princezen, proto v pohádkách ztvárňovala spíše role nepřejících nevlastních sester, zlověstných macech, ošklivek či čarodějnic. Ve svých filmových i divadelních rolích excelovala a stala se nezapomenutelnou například jako mentálně postižená Johanka v Renčově filmu Requiem pro panenku. Jak se její role měnily s č ...

Kulatý zadek nejen do plavek: Vyzkoušejte tyto účinné cviky podle krátkého videa

13. 5. 2024 | Ne každá žena má od přírody pěkný oblý zadeček, a proto pro vás blogerka a sportovkyně Kristýna Juřicová připravila workout zaměřený na zakulacení hýždí. Lekce je krátká a vhodná jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. Tak co, jdete do toho?

Vymažte rok narození z občanky! Tohle oblečení vás zaručeně omladí

13. 5. 2024 | Ženy, které stárnou s grácií a bez násilných estetických zákroků, nás nepřestávají fascinovat. Vypadat skvěle a přirozeně však nemusí být nedosažitelné pro žádnou z nás. Stačí nezamrznout v oblékání a stylizovat se do takových looků, které budou mít svěží nádech. Čeho se vyvarovat a jak dosáhnout mladistvějšího vzhledu?

Tento týden v Ulici: Tajný i zakázaný sex, velký třesk u Gábiny a naštvaná Vilma Nyklová

13. 5. 2024 | Tento týden budou díly v Ulici docela pikantní. Hodně se zde totiž bude řešit sex, a to hned na několika frontách. Blanka se pustí na tenký led, když začne s Hanou řešit její nadměrné užívání léků. A k velkému třesku znovu dojde i u Gábiny…

Top 5 výstřihů na Miss Czech Republic. Které krásky se toho rozhodně nebály?

12. 5. 2024 | Letos se konal již 15. ročník soutěže krásy Miss Czech Republic. Slavnostní finále proběhlo v pražském Foru Karlín a moderace se zhostil, stejně jako loni, Ondřej Novotný, kterému sekundovala Natálie Kočendová. Vítězkou se nakonec stala  Adéla Štroffeková (21).

Sex jako z filmu aneb 6 tipů, jak zkombinovat domácí práce s rozkoší

12. 5. 2024 | Všichni víme, jak je příjemné, když partner pomáhá s domácími pracemi. Ať už umyje nádobí, vysaje nebo pomůže s dětmi, tak to každé ženě lichotí, protože na vše není sama. Podle sociologů z New Jersey naopak muži, kteří nehnou doma ani brvou, mívají sexuální život s manželkou nejchudší. Jak si ale domácí práce můžeme okořenit?

Nejkratší cesta k moři: Kam autem za 5 hodin nebo přes noc? Tyhle trasy jsou nejlepší!

12. 5. 2024 | Chystáte se autem k moři? Máme pro vás velký manuál nabitý praktickými informacemi: Které moře je pro nás nejbližší a kam dojedete přes noc? Kam jet s dětmi a kudy autem do oblíbených přímořských destinací?

RETRO KVÍZ: Jak dobře znáte české filmy a seriály z 80. a 90. let?

12. 5. 2024 | Máte slabost pro české retro filmy a seriály? Myslíte si, že je znáte jako své boty? Udělejte si náš krátký kvíz a zjistěte, zda jste opravdový znalec české retro tvorby!

Test tělových peelingů: Který připraví vaši pokožku na opalování?

12. 5. 2024 | Asi nám dáte za pravdu, že tělový peeling zrovna nepatří do základní kosmetické výbavy. Pokud si však přejete mít v létě opálenou pokožku, která vám dlouho vydrží, peeling byste rozhodně neměla vynechat. Jaký si vybrat?

Co o vás prozradí vaše poprsí? Jaká jste hospodyňka, jak má máte vysoké IQ a mnoho dalšího!

11. 5. 2024 | „Horňáky“ jen tak nezavrhujme! Když nám muž sjede pohledem dříve na prsa než do známé „brány duše“, tak to má z velké pravděpodobnosti své opodstatnění, které se netýká jen a pouze sexuální představivosti. Proč? Podle odborníků na základě tvaru ženských ňader totiž můžeme ověřit ženino IQ! Jakou tedy mají ňadra spojitost s osobností ženy, a jak vystihují vás?

Modelka má největší tváře na světě. Na plastikách je závislá a nehodlá přestat

11. 5. 2024 | Ukrajinská modelka Anastasiia Pokreshchuk se proslavila svými obrovskými tvářemi. Se svým vzhledem začala experimentovat před deseti lety a jediné úpravy nelitovala. Naopak přidává stále další a přiznává, že je na nich vyloženě závislá.  

Herečka Bára Jánová vzpomíná na Survivor hořkosladce. Co ale bylo těžší než samotná soutěž?

11. 5. 2024 | Herečka, známá především ze seriálu Slunečná, toho má za sebou víc než dost. Šikanu kvůli hubenosti zažila už v dětství, vyhoření a deprese pak přišly po účasti v reality show Survivor. Jak na ni celkově vzpomíná, jaké detaily o reality show prozradila a co bylo pro ni těžší než samotná soutěž?

Doplněk, bez kterého teď nedáte ani ránu! Které sluneční brýle vám budou slušet?

10. 5. 2024 | Tolik malé, ale tolik osobní. Sluneční brýle nedáme s prvními nejsilnějšími jarními paprsky z ruky, tedy z očí! Malý doplněk, který zcela přemění náš vzhled. A jelikož i tyto drobnosti podléhají módním trendům, ukážeme vám, se kterými se letos blýsknete!

Aneta Krejčíková šokovala novými křivkami! Zhubla a upravila si poprsí

10. 5. 2024 | Herečka Aneta Krejčíková na sobě před pár měsíci začala pořádně makat. Přiznala, že hubne, a také na sebe práskla, že podstoupila úpravu poprsí. Vše nyní přineslo své ovoce a hvězda několika filmových a seriálových rolí ohromila veřejnost.

Moderátor Zástěra dostal záludné otázky, které před 17 lety sám pokládal. Jak uspěl?

10. 5. 2024 | Pamatujete na vědomostní pořad Nekecej!, který moderoval Tomáš Zástěra? Vznikl před 17 lety v on-line televizi Stream a diváci si ho tehdy velmi oblíbili. Tomáš Zástěra se svým parťákem Tomášem Novotným pokládali jednoduché vědomostní otázky zejména studentům středních škol. A my jsme se rozhodli úplně stejné otázky položit po dlouhých letech jemu! Jak uspěl?

Zdroj: Blesk pro ženy - https://prozeny.blesk.cz
22:12:07 | 14.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD