Úterý 14.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Pro ženy » Móda.cz
Móda.cz Zdroj: Móda.cz |

České ženy mají obrovský potenciál pro šití vlastního oblečení, říká návrhářka Lucie Marková

14. 5. 2024 | Lucie Marková, módní návrhářka a kreativní síla značky Design by Lucie, se rozhodla udělat velký krok směrem k udržitelnější a přístupnější módní tvorbě. Její nový projekt přináší zákazníkům jednoduché a praktické střihové šablony s podrobnými instrukcemi pro domácí šití.

Jak se stát královnou pláže i baru: Nejlepší doplňky pro letní sezónu

13. 5. 2024 | Počasí nám dává znát, že čas letních dovolených už je za dveřmi. Co takhle svou fantazii ještě podpořit a vybavit se perfektními plážovými outfity? Stačí je jen přehodit přes plavky a můžete klidně vyrazit do města nebo restaurace bez nepříjemného převlékání. Dodají vám tolik potřebný komfort a ochrání před spálením.

Barevná paleta ženství: Trendy dámské boty pro jaro/léto 2024

11. 5. 2024 | Jaro a léto jsou obdobím, kdy se móda probouzí k novému životu. A pokud jde o dámskou obuv, letos jsou to barvy, které budou vládnout! Vášnivě červená, elegantně fialová a čistá bílá jsou barvy, které nejen dodají vašemu outfitu šmrnc, ale také vám dodají sebevědomí a atraktivitu.

Herečka Veronika Čermák Macková podporuje síť prospěšných second handů

10. 5. 2024 | Miluje zvířata a přírodu, bojuje za jejich práva a posouvá spoustu dobročinných projektů kupředu. Je také ambasadorkou Nadace Moment, díky čemuž propojila síly s televizí Nova, která začala oblékat její postavu učitelky Magdy v seriálu Ulice do kousků „z druhé ruky“.

Den Matek: 10 dárků pro nezapomenutelný den

9. 5. 2024 | Hledali jsme široko daleko a vymýšleli, čím obdarovat maminky a udělat jim tuto neděli radost ke Dni matek.

Tereza Vu představila kolekci spodního prádla s názvem Temná duše, která je inspirovaná filmovými divami

9. 5. 2024 | Rafinované spodní prádlo návrhářky Terezy Vu přináší ženám víc než jen dokonalý pocit ze sebe sama. Propracovanost střihů, ruční práce samotné návrhářky i kombinace materiálů jsou kombinací, která vyvrcholila v netradičním, industriálním prostoru nově zrekonstruovaného Futurea v Dolní oblasti Vítkovice na Fest1valu.

Na největší módní události Met Gala 2024 zazářili Zendaya, Gigi Hadid i Chris Hemsworth

8. 5. 2024 | V pondělí večer se schody Metropolitního muzea umění v New Yorku zaplnily celebritami, které i letos oblékly velkolepé šaty, tentokrát na téma Zahrada času. Bujará každoroční událost, která se koná první květnové pondělí dostála svého věhlasu a přinesla modely s nádechem květin i temně romantické róby.

Tereza Rosalie Kladošová se ponořila do nastávající nevěsty hned z několika možných pohledů. Vznikla tak její první svatební kolekce

7. 5. 2024 | První ucelená svatební kolekce české módní designérky Terezy Rosalie Kladošové spatřila světlo světa teprve před pár hodinami. Myšlenka harmonické linie svatebních šatů se zrodila s vlastní svatbou návrhářky, kdy začala zkoumat utajené oblasti niterného vztahu nevěsty a jejích šatů.

Skutečný příběh módní návrhářky a držitelky Oscara ve světě módy získává svou knižní podobu

5. 5. 2024 | Jitka Klett, kreativní žena plná odhodlání a vzrušení z objevování světa nejen vlastní fantazie, vás provede příběhem svého života a kariéry, která překročila hranice České republiky. Kniha je určena všem, kdo chtějí poznat zákulisí módního světa.

Znáte českou módní značku Machač? Ne? Pak je nejvyšší čas se seznámit

2. 5. 2024 | Značka Machač je ambiciózní oděvní firma pocházející z České Třebové. Založena byla v roce 2017 a stojí za ní celá rodina Machač. Jednotliví členové rodiny se podílejí na všech oblastech byznysu a dávají vzniknout nepřehlédnutelným a ohromujícím kolekcím.

Poznejte výstavu současného umění, která reaguje na palčivá témata světa, jako jsou demokracie, rovnoprávnost i rasismus

2. 5. 2024 | Výstava Group Therapy je dialogem a konfrontací uměleckých děl z rostoucích sbírek Galerie hlavního města Prahy a Deutsche Telekom. Ve více než osmdesáti dílech od čtyřiceti šesti současných umělců reflektuje aktuální společenská témata.

Jak na výběr slunečních brýlí a které jsou ty pravé na jaro a léto 2024

30. 4. 2024 | Dokonalý look spočívá ve volbě správných módních doplňků. Během léta jsou to právě sluneční brýle, které v ulicích města dominují každému outfitu. Efektně doplní a podtrhnou jak minimalistický styl, tak klasický formálnější styling. Vybrali jsme pět tipů slunečních brýlí, které byste neměli v aktuální sezóně přehlédnout.

Jak rozzářit lícní kosti: 10 nejlepších tvářenek, které si zamilujete

30. 4. 2024 | Tvářenka v dokonalém odstínu jako mávnutím proutku dokáže rozzářit pleť a okamžitě jí dodat dokonalý lesk a šťavnatost. Jak vybrat tu pravou barvu a texturu přesně pro vaši pleť? Máme pro vás několik tipů.

Oblíbená návrhářka Tatiana Kovaříková potvrzuje, že protiklady se přitahují

29. 4. 2024 | Jedna z nejvyhledávanějších návrhářek u nás, která mimo jiné obléká Aňu Geislerovou, Milenu Steinmasslovou či Báru Nesvadbovou, představila kolekci AURA, která vyzývá k odvážnosti. Její dynamický a jiskřivý duch dává podstatu celé kolekci.

15 nejhezčích svatebních účesů. Od nedbalých vln až po drdoly

29. 4. 2024 | Trávíte dlouhé hodiny hledáním inspirace pro svatební účes? Už nemusíte. Máme pro vás 15 zaručených tipů na oslnivé účesy, ze kterých si určitě vyberete ten pravý.

Probuďte v sobě zvíře a naučte se nosit výrazné vzory

25. 4. 2024 | Leopardí, zebří nebo třeba hadí vzory perfektně vyniknou zejména v kombinaci s minimalistickými kousky. Tenhle módní trend by měl mít své místo v každém šatníku. Výrazné kousky si oblíbí také příznivci stylu Indie Sleaze nebo Mob Wife, které v roce 2024 zcela ovládly přehlídková mola.

„Třešně jsou nejvíc hot ovoce,“ říká Jan Černý. Návrhář představil speciální merch

24. 4. 2024 | Jan Černý se stal během několika posledních let návrhářskou špičkou na české módní scéně. Loni představil svou novou značku Jan Société. Jeho unisex streetwearová móda zajímá nejen mladou generaci. Vidět je často na známých osobnostech ze světa šoubyznysu. Černého kolaborace se známými značkami mají vždy obrovský úspěch.

Jak na jaře kombinovat odstíny rtěnek a očních stínů, prozradila vizážistka Gabriela Lehmann

24. 4. 2024 | Péče o pleť je nedílnou součástí každého dne, občas jen tápeme, jak co kombinovat a zařadit do své pravidelné rutiny, proto jsme se zeptali na tři jarní tipy v líčení vizážitky Gabriely Lehmann. Ta mimo jiné radí, jak kombinovat růžové odstíny rtěnek s barvami očních stínů.

Nejočekávanější kampaň Victoria’s Secret nafotily krásky Gigi, Emily, Tina a Paloma

23. 4. 2024 | Victoria’s Secret odhalila velmi očekávanou kampaň na léto 2024, která oživuje styly 90. let a začátku 21. století. Značka spodního prádla sází na jistotu, proto do kampaně povolala své nejlepší modelky, mezi kterými nechybí Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Tina Kunakey a Paloma Elsesser.

Od pasu dolů: Inspirujte se nejžhavějším džínovým trendem

23. 4. 2024 | Pokud milujete džíny a považujete je za základ šatníku, máme pro vás dokonalý tip na jedny takové, které se aktuálně stávají módním trendem sezony.

Zdroj: Móda.cz - https://moda.cz
12:11:38 | 14.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD