Úterý 7.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Sport » Deník
Deník Zdroj: Deník |

Reichel junior míří do Německa. Syn slavného otce bude hrát za Mannheim

6. 5. 2024 | Hokejista Kristian Reichel míří ze zámoří do Evropy. Pětadvacetiletý hokejista, který nakoukl i do slavné NHL v dresu Winnipegu Jets, za který stihl 15 zápasů s jedním gólem a dvěma asistencemi, míří do elitního německého týmu Adler Mannheim. Teď si zahraje v zemi, kterou před lety proslavil i jeho otec Robert, který nastupoval v Německu za Frankfurt. Kristian podepsal v Mannheimu tříletou smlouvu. ...

Matoušek nechápe Spartu: Nebyl v tom žádný úmysl! Hráči jsem poslal zprávu

6. 5. 2024 | Civilním povoláním je policista. Ve službě dohlíží na pořádek, pomáhá a chrání. I když fotbalista druholigové Kroměříže Tomáš Matoušek není žádný svatoušek a na hřišti umí rozdat i přijmout ránu, do soubojů nechodí s úmyslem někoho zranit, zmrzačit.

Ledecká požene hokejisty za výhrami. Budeme mistry světa! burcuje fanynka

6. 5. 2024 | /FOTO,VIDEO/ Jako malá holka hokej hrála. A když je nyní za dveřmi domácí mistrovství světa, projevuje se jako horkokrevná fanynka národního mužstva. Trojnásobná olympijská vítězka Ester Ledecká plánuje, že v nejbližších dnech navštíví několik zápasů české reprezentace.

Člen rodiny místo hvězdy z NHL. Rulík není první, kdo rozdělil veřejnost

6. 5. 2024 | Na posledním turnaji před hokejovým mistrovstvím světa se měly výkony už jen dolaďovat na domácí vrchol sezony, místo toho ale přišly tři porážky a velké rozčarování. Na Radima Rulíka a jeho realizační tým se navíc začala valit kritika po zveřejnění nominace na šampionát. Lidem se nelíbí, že nedostali šanci Tomáš Nosek, Jakub Vrána nebo Radim Zohorna. Rozhodně se ale nejedná o první překvapení, těmi nešetřili v minulosti ani Rulíkovi předchůdci. ...

Sparta žádá trest, Matoušek poslal Horáka do nemocnice. Zlobí se i Kroměříž

6. 5. 2024 | Krátce po sobotním divokém druholigovém duelu fotbalistů Kroměříže a Sparty B (3:3) cítili křivdu hlavně domácí Hanáci, kterým se vůbec nezamlouvala odpískaná penalta v nastaveném čase. Teď se s kritikou arbitra Opočenského ozval i soupeř.

Česko čeká na MS v hokeji těžký debut. Finové přivezou pět olympijských vítězů

6. 5. 2024 | Čtyři posily z NHL a pět olympijských vítězů. To je výživné menu, které čeká českou hokejovou reprezentaci v úvodním pražském utkání mistrovství světa. Seveřané tak v O2 Areně představí ještě silnější výběr, než při vítězném turnaji v Brně, kde svěřence trenéra Radima Rulíka přehráli 4:1.

Nová Síň slávy (konečně) otvírá. Daleko od hokeje, Hadamczik čeká na pochvalu

6. 5. 2024 | Hokejoví fanoušci budou moci po skoro roční pauze zase zajít do kamenné Síně slávy. Už ne pár metrů od O2 areny, kde se bude konat mistrovství světa, ale v centru Prahy v Nekázance. Svazový šéf Alois Hadamczik tvrdí, že nový projekt je mnohem úspornější a že návštěvníci se jen pohrnou.

Fotbalista přišel o nohu a potřebuje protézu. Chystá benefici, dorazí i Ujfaluši

6. 5. 2024 | /FOTOGALERIE/ Během okamžiku přišel o většinu toho, co ho v životě naplňovalo – pohyb. Fotbalový obránce Filip Zawada, jenž hájil barvy SK Solnice v krajském přeboru Královéhradecka, se vypořádává s následkem nešťastné události, po které mu musela být amputována levá dolní končetina. „Snažím se s tím bojovat,“ říká 21letý muž, jenž mimo jiné působil i v mládeži FC Hradec Králové.

Dojemné sbohem. Domlácený srdcař Brož končí v Oktagonu a těší se zpátky na led

6. 5. 2024 | Přestože v hlavním zápase 57. galavečera Oktagonu ve Frankfurtu předvedl další úctyhodný výkon, na německého favorita Christiana Eckerlina tentokrát nestačil. To však po skončení bitvy nebylo to nejdůležitější. Oddaný válečník Miroslav Brož, jeden z velkých sympaťáků domácí scény, se totiž rozhodl nadobro rozloučit se zápasnickou kariérou. Vysnil si alespoň ještě jeden návrat, nicméně zpět do klece už ho nepustí zdraví. ...

Češi se z mistrovství světa štafet vracejí bez postupu, ale s nadějí v mixu

6. 5. 2024 | Ani jedno české kvarteto se neprosadilo v olympijské kvalifikaci, která proběhla v rámci mítinku World Relays na Bahamách. Českým sprinterům se to nepovedlo na první pokus v sobotu, ani při nedělní opravě

Jasno. Hokejovou Plzeň povede Jandač s Vebrem a Pletkou

6. 5. 2024 | V nejvyšší domácí soutěži úspěchy ověnčený trenér Josef Jandač, který působil i na střídačce ý národního týmu, se na extraligovou scénu vrací po dvouleté pauze.

Šokující zpráva z Norska. Ve věku 31 let zemřel bývalý hokejista Sparty

6. 5. 2024 | Hokejový svět zasáhla tragická zpráva z Norska. Ve věku pouhých 31 let zemřel útočník Alexander Reichenberg, který v sezoně 2017/18 oblékal dres pražské Sparty. O nečekaném skonu dlouholetého norského reprezentanta informoval na svých klubových stránkách jeho poslední zaměstnavatel Lillehammer IK. Příčina úmrtí není známá.

Hertl má po sezoně a je k mání pro reprezentaci. Rozhodne zdraví a ochota Vegas

6. 5. 2024 | Ze San Jose do Vegas zamířil v průběhu sezony, aby si zahrál play-off a měl šanci se poprat o vysněný Stanley Cup. Vytyčený cíl se ale Tomáši Hertlovi rozplynul už po prvním kole. Golden Knights v něm nestačili v sedmi zápasech na Dallas a s jistotou neobhájí loňský triumf. Čeští fanoušci tak okamžitě začali řešit možnost Hertlova příletu na domácí mistrovství světa.

Slovensko před MS v Ostravě: řez kádrem, připojí se hvězdy z NHL i trio Ocelářů

6. 5. 2024 | V pátek rozdrtili v Žilině Poláky 6:1, některé hráče to však nezachránilo od toho, aby byli vyřazeni. Slovenská hokejová reprezentace pomalu finišuje se složením kádru pro nadcházející mistrovství světa v Česku, které pro mužstvo Glena Hanlona začne v pátek (16.20 hodin) v Ostravě. Dorazí hned osm hráčů, včetně hvězdného útočníka Montrealu Juraje Slafkovského.

Světoví hráči se s námi baví, říká badmintonista Louda. Trénoval i s vítězem OH

6. 5. 2024 | Sice si nepřipsali vítězství, ale ostudu neudělali. Reprezentační tým badmintonistů včetně české jedničky Jana Loudy startoval poprvé v historii na prestižním turnaji Thomas Cup. Zúčastnilo se ho šestnáct družstev a je považován za jakési mistrovství světa.

Hokejový národ v šoku. Rulík dostal za nominaci naloženo. A tiskovka? Depresivní

5. 5. 2024 | Česká nominace na hokejové mistrovství světa v Praze a Ostravě vyvolala mezi fanoušky i některými experty zděšení. Vadí jim, že kouč Radim Rulík nevzal na šampionát borce z NHL Jakuba Vránu a Tomáše Noska. Nebo že nedal šanci mladým puškám - nejlepšímu střelci extraligy Jakubovi Rychlovskému a talentovanému Jiřímu Ticháčkovi, pro změnu nejlepšímu obránci české soutěže.

Na MS s Kämpfem, ale bez Vrány i Noska. Nemají formu, vysvětlil trenér Rulík

5. 5. 2024 | S Davidem Kämpfem, ale zato bez Jakuba Vrány, Radima Zohorny nebo Tomáše Noska se představí česká hokejová reprezentace na mistrovství světa, které v Praze startuje v pátek. Trojice Vrána, Nosek, Zohorna se nevešla do závěrečné šestadvacetičlenné nominace trenéra Radima Rulíka, kterou oznámil v neděli večer dvě hodiny po generálce se Švýcarskem.

Totálně zpackaná generálka na domácí MS. Čeští hokejisté třikrát v řadě prohráli

5. 5. 2024 | Snad formu načasovali až na další týden. Českým hokejistům se totiž finální příprava na domácí mistrovství světa výsledkově vůbec nevydařila. Na Českých hrách v Brně zůstali bez bodu, prohráli všechny tři zápasy a vstřelili jen dva góly. V generálce na páteční start šampionátu v Praze národní tým s Dostálem v brance podlehl Švýcarsku 1:2. Po závěrečném utkání Euro Hockey Tour kouč Radim Rulík oznámí, kdo se podívá na MS a kdo pojede domů. Vyřadit musí deset hráčů. ...

VIDEO: Kde se to v něm vzalo? Palát efektním hitem poslal Švýcara přes mantinel

5. 5. 2024 | Ondřej Palát je šikovný štírek, ale když na to přijde, umí pořádně přitvrdit. Český útočník předvedl v utkání se Švýcarskem na Českých hrách v Brně efektní hit, kterým poslal Svena Junga za mantinel.

Rozjezd nadstavby: Sparta úspěšně vykročila za obhajobou, Slavia je v závěsu

5. 5. 2024 | Nadstavbová část první fotbalové ligy odstartovala. Vedoucí Sparta vstoupila do skupiny o titul výhrou 4:2 na Slovácku. Obhájci titulu udrželi čtyřbodový náskok před městským rivalem Slavií, která smetla Baník 5:0. Třetí Plzeň porazila Mladou Boleslav 3:0 a je o dalších deset bodů pozadu.

Zdroj: Deník - denik.cz
02:12:01 | 07.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD