Neděle 19.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Bulvár » Extra.cz
Extra.cz Zdroj: Extra.cz |

Denní horoskop na neděli 19. 5. 2024: Váhy čeká návštěva, Kozorohy překvapivé shledání

18. 5. 2024 | Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na neděli 19. 5. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Přehlídka spodního prádla: Přitažlivá Průšová, krásná Uhlířová či profesionální Kostková

18. 5. 2024 | Na módní přehlídku spodního prádla, které navrhla Tereza Vu, dorazilo mnoho celebrit. Celý večer moderovala herečka Tereza Kostková, která se své role zhostila s úctou a pokorou. Po „mole“ se prošla například Nikola Uhlířová či Barbora Mottlová. Dokonce dorazili i dva soutěžící ze Survivora. Na místě byla i redakce eXtra.cz.

Povadlý Jiří Adamec: Režisér viditelně chřadne. Touží po návratu k Janě Adamcové, která jen kvete

18. 5. 2024 | Jiří Adamec (76) byl jedním z VIP hostů, kteří si nenechali ujít premiéru filmu Svatá. Známý režisér minulý rok utrpěl těžký úraz, po němž musel strávit nějaký čas v pečovatelském domě. Na bývalém partnerovi Jany Adamcové (52) bylo vidět, že není v dobré kondici. Navíc ho trápí skutečnost, že s podstatně mladší moderátorkou už nevede spokojený rodinný život. 

Pavel Šporcl se pochlubil dcerami: Violeta, Sophie i nevlastní Lily vyrostly v půvabné slečny

18. 5. 2024 | Na premiéře akčního filmu s názvem Cizinci: Kapitola 1 se objevilo pár českých známých tváří, včetně nové vítězky Miss České republiky Adély Štroffekové, která s sebou vzala svého fešného přítele. Dorazil i houslista Pavel Šporcl (51), který si udělal hezký večer se všemi svými dcerami, včetně nevlastní Lily. Na místě byla i redakce eXtra.cz.

Ivan Vyskočil s exmanželkou Anife laškovali jako puberťáci. Současná partnerka byla v nedohlednu

18. 5. 2024 | Bývaly časy, kdy byli na nože. V současné době se ale exmanželé Anife Vyskočilová (50) a Ivan Vyskočil (77) mají k sobě tak, jako by po letech byli znovu čerstvě zamilovaní. Na páteční premiéře filmu Společně sami se od sebe nehnuli na krok a před objektivy fotografů extra.cz se k sobě láskyplně tulili. Že by se chystal velký comeback?

Třetí série Bridgertonových je tu: Románek mezi Penelope a Colinem i neznámá Francesca

18. 5. 2024 | Romance mezi Colinem a Penelope je konečně tady! Nová řada Bridgertonových se točí kolem nich a jejich překonávání hranice mezi přátelstvím a láskou. Herci Luke Newton (31) a Nicola Coughlan (37) jsou sami velkými fanoušky knih i seriálu, a tak je velice těší, že se konečně dostali do popředí. Než se do třetí série pustíte, připomeňme si nejzásadnější momenty minulých řad a poodkryjme, o čem by měla být tato. ...

Režisér Zdeněk Troška překročil sedmdesátku: Na další tvorbu nemá sílu ani chuť

18. 5. 2024 | Zdeněk Troška v sobotu 18. května slaví 71. narozeniny. Známý režisér má na svém kontě řadu úspěšných komedií i pohádek, které si zamilovalo hned několik generací. Přestože má slavná režisérská ikona plný šuplík scénářů, na další tvorbu se nechystá. A nikdo ho prý k natáčení nedokope. "Už není ta síla," svěřil se v rozhovoru pro eXtra.cz Troška, který si užívá důchodu na plný úvazek. 

Agáta vysvětlila operaci nohy syna Kryšpína: Přišla dřív, než bylo v plánu, svěřila se

18. 5. 2024 | Agáta Hanychová si užívá poklidný víkend po náročném týdnu, kdy musela čelit dvěma soudům s tatínky dcer, Jakubem Prachařem a Jaromírem Soukupem, a k tomu navíc řešila operaci nejstaršího syna Kryšpína. Agáta během živého vysílání na Instagramu prozradila, o jaký zákrok se jednalo. 

Veronika Žilková perlila: Tulila se ke kolegům, potom se skácela k zemi a smála se tomu

18. 5. 2024 | Veronika Žilková díky své výrazné osobnosti oživí každou společenskou akci. Jinak tomu nebylo ani na premiéře dokumentu Troška krásných střípků o režisérovi Zdeňku Troškovi, kam dorazila s opravdu velmi skvělou náladou. Temperamentní blondýnka se vřele přivítala se svými kolegy a během hromadného focení všechny přítomné hosty pobavila svým pádem na kolena, což neuniklo redakci eXtra.cz. Těsně před promítáním se ale vypařila jako pára nad hrncem. Kam měla naspěch?  ...

Víkendový horoskop: Vodnáři budou odpočívat, Kozorohové se radovat z dobrých zpráv

18. 5. 2024 | Jaro je v plném proudu a příroda více než probuzená. Pro někoho dobrá zpráva, pro alergiky horší. Co vás tento víkend čeká a nemine? To se dozvíte v našem víkendovém horoskopu.

Zdroj: Extra.cz - extra.cz
22:11:25 | 18.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD