Neděle 19.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Bulvár » AhaOnline.cz
AhaOnline.cz Zdroj: AhaOnline.cz |

Model tváře nejmajetnějšího panovníka všech dob: Tak vypadal král boháčů!

18. 5. 2024 | Jak asi vypadali faraonové? Většina z nás si okamžitě vybaví děsivé zlatavé sarkofágy s namalovanýma mandlovýma očima. Egyptští králové ale byli také jen lidé z masa a kostí, lišili se tedy tak moc od moderního člověka? Vědci mají jasno. Nelišili!

Richard Kubla (†74): Našli poklad po českém Carusovi

18. 5. 2024 | Garáž rodiny Svobodových z Těrlicka na Karvinsku ukrývala desítky let poklad. Byla jím pozůstalost po světoznámém, dnes už pozapomenutém operním pěvci Richardu Kublovi (†74), jemuž říkali obdivně český Caruso.

První odchov v Evropě po desítkách let: Takhle se ježí české hyenky

18. 5. 2024 | Je jim teprve sedm týdnů, ale už se trio mláďat hyenky hřivnaté vydává k radosti návštěvníků Safari Parku ve Dvoře Králové na venkovní procházky. Jde o první odchov u nás i první v Evropě po desítkách let.

Konec Obermaierové v ULICI po 19 letech? Producentka šla s pravdou ven

18. 5. 2024 | Podle aktuálního scénáře se Jaroslava Obermaierová coby Vilma Nyklová odstěhuje do Čerčan za novou láskou v osobě Viléma Burdy ztvárněnou Arnoštem Goldflamem (77). Má to snad znamenat hereččin konec v nekonečném seriálu?

Postlerová plánovala budoucnost syna: Co bude, až bude sám se sebou?

18. 5. 2024 | „Teď je doma a pakliže bude všechno fajn, tak prostě může být jako s námi pořád. Nebo potom sám se sebou. A to je právě ta těžká otázka," strachovala se herečka o synovu budoucnost nedlouho před svým nečekaným skonem. 

Policisté beranidlem otevřeli byt a... Zachránili bezvládného chlapa!

18. 5. 2024 | Sklenku něčeho ostřejšího si dopřál ke sledování hokeje ve svém bytě muž (56) z Ostravy-Poruby. Jenže usnul a mezi tím se mu na sporáku vznítila večeře! Za zdraví a možná i život vděčí dvěma pohotovým policistům.

Vrátili jsme se k sobě. Ale něco se změnilo...

18. 5. 2024 | Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Mladík (18) obviněný z pokusu o vraždu: Prostě jsem ho píchl...

18. 5. 2024 | Pokus o loupežnou vraždu začal včera projednávat Krajský soud v Praze. Obžalovaný teprve osmnáctiletý Tomáš H. bodl muže do břicha ve středočeském Týnci nad Labem, když si vybíral z bankomatu.

Emma Smetana: Vztah se známým politikem odhalen

18. 5. 2024 | „Celkem dobře jsme se poznali v dobách, kdy byla ještě malá, tak ji sleduju a občas si něco napíšeme,“ prozradil Lubomír Zaorálek (69), který byl partnerem Moniky Pajerové (58), tedy maminky Emmy Smetany (36).

Sexy vtípek s Nikolou!

18. 5. 2024 | Paní učitelka vyzve Pepíčka, aby přečetl další slovní spojení. Pepíček: „Brouk spadl ze stromu.“ Paní učitelka: „Dobře, Pepíčku, jaký je to pád?“

Hrozí Borhyové vyhazov z TV kvůli porušení zákona?

18. 5. 2024 | Ač zprávaři nesmí podle zákona o provozování rozhlasového a televizního vysílání účinkovat v tv-reklamách, stala se Lucie Borhyová už tváří nejen francouzské značky luxusních vozů, ale nyní i tuzemského výrobce kabelek či batohů. Nebojí se moderátorka telefonátu z osobního oddělení?

Žena s největšími rty: Vyplňte mi nos, ať se to vyrovná!

18. 5. 2024 | Samozvaná lidská Barbie, bulharská influencerka Andrea Ivanovová (26), je ráda středem pozornosti. Kdysi prohlásila, že se chce stát ženou s největšími rty na světě a díky botoxovým injekcím se jí to i podařilo. Jenže kromě zdravotních komplikací jí tento netradiční koníček přinesl i jiné trápení. Podle svých slov totiž dosáhla toho, že má nesymetrický obličej!

Zahradnický rádce Aha! Jak pěstovat doma bylinky: Pozor na mátu!

18. 5. 2024 | Milujete bylinky, ale nemáte je kde pěstovat? Nevzdávejte se! Řada bylinek je nenáročných, stačí jim balkon nebo třeba jen okenní parapet.

Rybová s Prachařovými definitivně skončila: Katastrofa, kleje Linda

18. 5. 2024 | „Jednou mě vzali na Slavii, což byla katastrofa, protože jsem si myslela, že se má fandit," zavzpomínala Linda Rybová (48) na výpravu za fotbalem ve společnosti partnera Davida (65) a syna Františka (16).

Pět obřích soch zdobí náplavku: Pískoví voraři na Otavě

18. 5. 2024 | Obří sochy z písku zdobí od včerejška náplavku řeky Otavy u Kamenného mostu. Sochaři se inspirovali starobylou tradicí voroplavby. Z písku ztvárnili příběhy dřeva, řeky a lidí od vody.

Ivana Zemanová: Všichni se na mě vrhnou, že se srovnávám s anglickou královnou

18. 5. 2024 | O bývalé první dámě Ivaně Zemanové se toho nikdy příliš nevědělo, na rozhovory byla doslova skoupá. Jednou se ovšem devětapadesátiletá manželka Miloše Zemana (79) ke všeobecnému údivu až neobvykle otevřeně rozpovídala o svém soukromí. Konkrétně o jistých potížích s Milošovou maminkou. 

Bohdalové přispěchali na pomoc pořadatelé: Nevzala si léky!

18. 5. 2024 | : K velmi kuriózní situaci došlo na premiéře filmu Svatá s Jiřinou Bohdalovou (93) v hlavní roli. Herečce totiž na pódiu kina Lucerna neustále zvonil mobil. Až po několika minutách zjistila, co se vlastně děje a celý sál vybuchl smíchy.

Brzobohatý už nevydržel mlčet: Bez obalu o manželce a Boučkovi

18. 5. 2024 | Jednačtyřicetiletý umělec se ostře ohradil proti nálepce moderátora. A to i přesto, že v minulosti právě on provázel historicky první řadou soutěže Česko hledá Superstar. Kdo je tedy pro Ondřeje Brzobohatého špičkou ve zmiňovaném oboru?

Náročné mateřství Perkausové: Nečekané přiznání

17. 5. 2024 | Před pár měsíci se stala maminkou druhého syna. Eva Perkausová (30) ale přiznala, že jí dává mateřství zabrat a už se nemůže dočkat, až se vrátí na obrazovku!

Zdroj: AhaOnline.cz - https://ahaonline.cz
04:11:23 | 19.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD