Středa 15.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Bulvár » Super.cz
Super.cz Zdroj: Super.cz |

Ukrajinka, která uspěla v Miss Czech Republic, Česko považuje za svůj domov: Žiju tady 10 let, z toho 6 mám občanství

15. 5. 2024 | Podmínkou účasti v soutěži krásy Miss Czech Republic je, aby dívky měly české občanství. To Alina Demenťjeva, která získala šerpu a korunku Miss International Czech Republic, splňuje.

Zrzka, brunetka i blondýnka: V letošní vánoční pohádce se představí hned tři neokoukané princezny

15. 5. 2024 | Někteří režiséři sázejí při obsazování svých filmů na jistotu v podobě známých herců a hereček, Tomáš Pavlíček šel opačnou cestou a do letošní vánoční pohádky, která nese název Tři princezny a jež se v těchto dnech začala natáčet, zvolil zatím neokoukané tváře: Josefínu Markovou, Dorotu Šlajerovou a Sáru Černochovou.

Nejšťastnější chlap? ASAP Rocky má doma Rihannu a s ní tyhle rozkošné kluky!

15. 5. 2024 | Rapper ASAP Rocky se u příležitosti druhých narozenin svého prvorozeného syna pochlubil sérií fotek a videí se svou krásnou rodinou. Fanoušci se tak mohli pokochat pohledem nejen na popovou divu Rihannu v roli maminky, ale také se jim naskytl výjimečný pohled na oba jeho chlapce.

Stačilo zmínit sexy Anetu a Andrej Babiš změnil taktiku: Monika slaví comeback, pomáhají i Vivien a Frederik

15. 5. 2024 | Málokdo čekal, že se věci vyvinou právě tak, jak v současné době Andrej Babiš předvádí. Nejdřív fanoušky zarmoutil zprávou o konci svého manželství s Monikou Babišovou. Pak se objevily zprávy o údajné nové lásce, kterou má být marketérka Aneta Zicklerová. To už bylo i na premiéra příliš, a tak učinil rázný krok.

Ubrala líčení, šmikla ofinu a vypadala jako bez prádla: Manželka závodníka Abrahama změnila po třicítce image

15. 5. 2024 | Na první pohled jsme ji mezi hosty finále Miss Czech Republic skoro nepoznali. Modelka, bývalá královna krásy Hana Vágnerová provdaná Abrahamová totiž razantně změnila image. A to jsme ji viděli naposledy před pár měsíci na brněnském plese.

Róbou zablokovala schodiště, pak twerkovala fanouškům. Raperka Cardi B se postarala o to, aby byla nepřehlédnutelná

14. 5. 2024 | Výrazná osobnost hudebního světa, americká zpěvačka a raperka Cardi B, ráda vyčnívá z davu. Poté, co svou vlečkou zablokovala celé schodiště Met Gala a zaměstnala osmnáct rukou, se již ve zkrácené verzi černých šatů přesunula na hotel kvůli změně modelu na afterparty. Po vystoupení z auta s chutí zatwerkovala fanouškům a vyhodila nožku na zábradlí.

Ahoj mami, pořád tomu nedokážu uvěřit. Dcera Simony Postlerové vzpomínala na chvíle s milovanou maminkou

14. 5. 2024 | Nejdojemnější smuteční řečí, která zazněla na posledním rozloučení se Simonou Postlerovou v Divadle na Vinohradech, byla ta, kterou pronesla hereččina dcera Jana Magdalena. Dojemně zavzpomínala na chvíle s milovanou maminkou i otcem Zdeňkem Hráškem, který zemřel v roce 2016.

Bordel před domem, smrad z cigaret a jako bonus akty v obýváku: Výměna manželek začne zostra

14. 5. 2024 | Temperamentní Nikol zamíří z Velvar do malého domku v obci Koberovy do rodiny s pohodlným životním stylem. Už po příjezdu je na rozpacích a neví, jestli se má smát, nebo brečet. Nepořádek před domem bude ale jen začátek její Výměny manželek.

Vytáčí mě narážky na moji umělost! Vnadná nová Miss Czech Republic promluvila o drsných hejtech po svém triumfu

14. 5. 2024 | Nová Miss Czech Republic Adéla Štroffeková byla hostem moderátorky Gabriely Wolfové v naší talk show Superchat. Královnou krásy se stala teprve před třemi dny, ale už si o sobě čte, že její vítězství nebylo správné, a neminula ji vlna hejtů. Co na to říká?

Opět jí začíná chemoterapie: Anna Slováčková popsala další boj s rakovinou, svůj zdravotní stav i rozpoložení

14. 5. 2024 | Se zpěvačkou Annou Slováčkovou jsme se potkali během natáčení jejího nového videoklipu. Pracovních plánů má před sebou hodně a věří, že všechno zvládne i přes náročnou léčbu, kterou prochází.

KVÍZ: Mark Zuckerberg slaví 40. Víte, co zakladatel Facebooku studoval a ve kterém hrál seriálu?

14. 5. 2024 | Patří k nejbohatším lidem na světě a může si koupit, na co si vzpomene. Co tak ještě popřát Marku Zuckerbergovi k dnešním 40. narozeninám? Asi hlavně ty věci, které se za peníze koupit nedají - štěstí, zdraví, lásku, hodné děti a spoustu dalších dobrých nápadů… Vy jeho jubileum můžete oslavit třeba tím, že si uděláte náš kvíz. Co vše o zakladateli sociální sítě Facebook víte?

Šest let tvořili pár: Ivan Trojan dojemně zavzpomínal na svou bývalou zesnulou lásku Simonu Postlerovou

14. 5. 2024 | V Divadle na Vinohradech a následně v bazilice svaté Ludmily na Náměstí Míru v Praze probíhalo rozloučení s herečkou Simonou Postlerovou. Rozloučit se s ní přišla rodina, široká veřejnosti i další herečtí kolegové. Například Jiřina Bohdalová, Simona Stašová, Igor Bareš, Jiří Dvořák a další.

Kvůli miminku s o 32 let starším milionářem zkouší umělé oplodnění: Bývalá miss se předvedla v průsvitném modelu

14. 5. 2024 | Po delší době se ve společnosti objevila modelka Daniela Zálešáková (23) se svým o 32 let starším snoubencem milionářem Josefem Smolíkem. Vyrazili na finále Miss Czech Republic, soutěže, kterou Daniela sama prošla a Pepa patřil k jejím sponzorům.

Poklady z utajeného alba: Rodina v čele s milovanou vnučkou a divadlo. Tady byla Simona Postlerová nejšťastnější

14. 5. 2024 | Poslední rozloučení se Simonou Postlerovou, které proběhlo v jejím domovském Divadle na Vinohradech, odhalilo nejeden poklad z rodinného archivu. Nechyběly dojemné snímky s manželem Zdeňkem Hráškem a milovanými dětmi, objevila se i momentka s vnučkou Magdalenkou, na kterou se herečka moc těšila.

Rozloučení se Simonou Postlerovou (†59): Do kostela ani na hřbitov mezi nejbližší nepřišla hereččina maminka Jana

14. 5. 2024 | Rodina, přátelé a kolegové dnes dali poslední sbohem herečce Simoně Postlerové. Po emotivním loučení v Divadle na Vinohradech od 13 hodin proběhla zádušní mše v kostele svaté Ludmily.

Patricie Pagáčová se rozešla s manželem! Po pěti letech rozvod

14. 5. 2024 | Nikdo o tom neměl ani tušení. Manželství herečky Patricie Pagáčové procházelo už několik měsíců těžkou krizí. Bohužel se manželům a rodičům tříleté dcerky Bibiany nepodařilo vztah zachránit a na stole je rozvod.

Rodina a přátelé se loučili se Simonou Postlerovou (†59): Petr Vacek téměř nezvládl svou emotivní smuteční řeč

14. 5. 2024 | Rodina, přátelé a kolegové se dnes naposledy loučí s herečkou Simonou Postlerovou, která zemřela náhle v neděli 5. května ve svém pražském bytě. Poslední sbohem jí lidé mohli dát od 11 hodin v Divadle na Vinohradech, kam bylo možné od desáté hodiny přinášet květiny, od 13 hodin se bude sloužit zádušní mše v kostele svaté Ludmily. Nakonec budou hereččiny ostatky uloženy do hrobu v rodinném kruhu.

Z ostudy kabát a smradu hromadu: Pavlu Novotnému před řeporyjskou radnici vysypali valník hnoje. Jak reagoval?

14. 5. 2024 | Nejen premiér Petr Fiala, nevábně vonící hromady se teď dočkal i jeho spolustraník Pavel Novotný. Zemědělci mu před úřad městské části Praha-Řeporyje v úterý nad ránem navezli obří kupu hnoje. „Máme spolu nevyřízené účty,“ vzkázali mu.

Exmanžel Gwen Stefani si našel zpěvaččinu kopii. Jen o dvacet let mladší

14. 5. 2024 | O tom, jaký vkus má hudebník Gavin Rossdale, asi není pochyb. Od rozvodu se zpěvačkou Gwen Stefani si nachází téměř stejné typy, jako byla jeho slavná ex. Jeho novou láskou je Xhoana Xheneti, která si nechává říkat pouze Xhoana či Xhoana X. Pár si momentálně užívá dovolenou v Mexiku.

Říkám bacha, kopřivy! Pepa Kokta pobavil internet. Natočil svou ženu při pádu během sekání trávy

14. 5. 2024 | Tak tohle se opravdu povedlo. Pepa Kokta točil svou ženu během sekání trávy, a co čert nechtěl, Ornelle uklouzly nohy a svalila se do kopřiv. Video pak její muž sdílel s fanoušky, kteří se pobavili, ale samozřejmě na situaci také hledali mouchy.

Zdroj: Super.cz - https://super.cz
08:11:37 | 15.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD