Pondělí 29.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Krimi zprávy » Požáry.cz
Požáry.cz Zdroj: Požáry.cz |

Firma Pavliš a Hartmann přestěhovala výrobu do nové, moderní haly

29. 4. 2024 | Společnost Pavliš a Hartmann, největší výrobce požárních hadic a příslušenství, rozšiřuje výrobní kapacity a stěhuje postupně výrobu do nové, moderní haly. Většina pracovišť se do ní přestěhovala začátkem roku 2024.

V Řečkovicích se předvedli profesionální i dobrovolní hasiči, ukázali techniku a hašení auta

28. 4. 2024 | Okolo pěti tisíc návštěvníků si přišlo o uplynulém víkendu prohlédnout historickou i současnou automobilovou techniku do depozitáře TMB v Řečkovicích.

U dopravní nehody 3 osobních automobilů museli profesionální hasiči z Benešova společně s…

28. 4. 2024 | U dopravní nehody 3 osobních automobilů museli profesionální hasiči z Benešova společně s dobrovolnými z Votic vyprosit 2 osoby. Do péče ZZS předali celkem 4 osoby. Dále prováděli protipožární opatření a úklid vozovky.

Profesionální hasiči ze stanic Líšeň a Brněnské výstaviště zasahují u dopravní nehody osobního a…

28. 4. 2024 | Profesionální hasiči ze stanic Líšeň a Brněnské výstaviště zasahují u dopravní nehody osobního a nákladního vozidla na 204 kilometru dálnice D1 ve směru na Vyškov. Hasiči provedli zajištění místa nehody, protipožární opatření a zlikvidovali uniklé provozní kapaliny pomocí sorbentu.

Jednotka profesionálních hasičů z centrální stanice v Ústí nad Labem zasahuje v místní části Klíše…

28. 4. 2024 | Jednotka profesionálních hasičů z centrální stanice v Ústí nad Labem zasahuje v místní části Klíše u požárů dvou balíků slámy.

Dopravní nehoda motorkáře zaměstnala dnes odpoledne základní složky IZS v Choustníkově Hradišti na…

28. 4. 2024 | Dopravní nehoda motorkáře zaměstnala dnes odpoledne základní složky IZS v Choustníkově Hradišti na Trutnovsku. Profesionální hasiči ze stanice Dvůr Králové nad Labem a JSDH Choustníkovo Hradiště poskytli zraněné osobě první pomoc a poté předali pacienta do péče zdravotníkům.

Požár popelnice u rodinného domu zlikvidovali dnes odpoledne v Běstvinách profesionální hasiči z…

28. 4. 2024 | Požár popelnice u rodinného domu zlikvidovali dnes odpoledne v Běstvinách profesionální hasiči z Dobrušky se svými dobrovolnými kolegy z Nového Města nad Metují a z Dobrušky. Hasiči také rozebrali část fasády a majiteli nařídili dohlídku. Škoda byla předběžně vyčíslena na 70 tis. Kč.

Tři jednotky hasičů zasahují v obci Krabčice na Litoměřicku, kde došlo k požáru stánku na pouti.…

28. 4. 2024 | Tři jednotky hasičů zasahují v obci Krabčice na Litoměřicku, kde došlo k požáru stánku na pouti. Při požáru byla jedna osoba zraněna, tu následně ošetřila přivolaná zdravotnická záchranná služba.

Hasiči ze Šluknova a Velkého Šenova zasahovali u nehody ve Velkém Šenově. Elektro automobil narazil…

28. 4. 2024 | Hasiči ze Šluknova a Velkého Šenova zasahovali u nehody ve Velkém Šenově. Elektro automobil narazil do stromu a byl silně poničen. Hasiči vůz zajistili a pomohli se zraněnými. Dvě osoby zkontrolovala ZZS na místě, pro jednu přiletěl vrtulník.

Dnes krátce po poledni zlikvidovaly dvě profesionální jednotky HZS Královéhradeckého kraje ze…

28. 4. 2024 | Dnes krátce po poledni zlikvidovaly dvě profesionální jednotky HZS Královéhradeckého kraje ze stanic Broumov a Velké Poříčí únik hydraulického oleje z nákladního automobilu v obci Bukovice na Náchodsku. Včasným zásahem nedošlo ke kontaminaci kanalizace ani vodního toku.

Požár zcela zničil karavan, i přes veškerou snahu hasičů z něj zbyl jen podvozek

28. 4. 2024 | K požáru přívěsného karavanu byli vysláni dnes krátce po poledni profesionální hasiči ze stanice Valašské Meziříčí spolu s dobrovolnými hasiči z Jablůnky a místní jednotkou do obce Růžďka na Vsetínsku.

Jihočeští dobrovolní hasiči mají za sebou cvičení zaměřené na zdravovědu a seznámení s novou technikou

28. 4. 2024 | I letos proběhlo cvičení jednotek požární ochrany (dále jen JPO) okresu Strakonice, a to v sobotu 20. dubna 2024. Tématem byl „Sraz dopravních automobilů“. Jako vhodné místo byla zvolena lokalita obce Přešťovice, kde bylo pro případ nevhodného počasí připraveno zázemí v kulturním domě a letištní plocha, určená k ukázkám a praktickým jízdám. Cvičení se zúčastnilo cca 70 členů z 11 JPO okresu.

Ostravští hasiči dnes ráno zasahovali na ulici Rudná u tragické nehody dvou vozidel a motocyklu. Po…

28. 4. 2024 | Ostravští hasiči dnes ráno zasahovali na ulici Rudná u tragické nehody dvou vozidel a motocyklu. Po příjezdu k události provedli zajištění místa nehody, vozidel proti požáru a postavili nehodovou zástěnu. Po vyšetření nehody provedli úklid a zprovoznění komunikace, která byla po celou dobu zásahu neprůjezdná

Pražští hasiči zasahují v Záběhlické ulici u požáru bytu. Zásah probíhá vnitřkem budovy v dýchací…

28. 4. 2024 | Pražští hasiči zasahují v Záběhlické ulici u požáru bytu. Zásah probíhá vnitřkem budovy v dýchací technice a zároveň probíhá i evakuace osob.

Osobního vozidla u Sezemic skončilo mimo komunikaci, jeho řidič přes veškerou snahu záchranářů nepřežil

28. 4. 2024 | V neděli 28. dubna 2024 v půl čtvrté ráno byla jednotka z Pardubic vyslána k dopravní nehodě osobního vozidla u Sezemic. Na místě se nacházelo jedno vozidlo mimo komunikaci.

Podniková jednotka společnosti Čepro má ve Šlapanově novou cisternu, Scania přijela z firmy KOBIT – THZ

28. 4. 2024 | Výrobce hasičských nástaveb KOBIT - THZ dodal podnikové jednotce firmy Čepro novou cisternovou automobilovou stříkačku Scania, sloužit bude ve Šlapanově. Automobil stál 8 783 027 korun včetně DPH.

Dvě jednotky hasičů zasahují u dopravní nehody osobního vozidla v obci Hřensko.

28. 4. 2024 | Dvě jednotky hasičů zasahují u dopravní nehody osobního vozidla v obci Hřensko.

Do ulice Telečská v Jihlavě vyjeli hasiči krátce před třiadvacátou hodinou k požáru balkónu. Po…

27. 4. 2024 | Do ulice Telečská v Jihlavě vyjeli hasiči krátce před třiadvacátou hodinou k požáru balkónu. Po příjezdu na místo hasiči zjistili, že došlo požáru květináče.

U dopravní nehody osobního auta na silnici I/11 u Vamberka zasahují všechny složky IZS . Hasiči…

27. 4. 2024 | U dopravní nehody osobního auta na silnici I/11 u Vamberka zasahují všechny složky IZS . Hasiči provedli zajištění místa nehody a protipožární opatření, zraněná osoba byla předána do péče ZZS.

K požáru zahradních domků do obce Hovorany vyjely čtyři jednotky hasičů. Po jejich příjezdu bylo…

27. 4. 2024 | K požáru zahradních domků do obce Hovorany vyjely čtyři jednotky hasičů. Po jejich příjezdu bylo zjištěno, že požárem jsou zasaženy dvě budovy. Hasičům se požár podařilo dostat pod kontrolu pomocí dvou C proudů v dýchací technice.

Zdroj: Požáry.cz - https://pozary.cz
10:11:00 | 29.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD