Čtvrtek 16.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Krimi zprávy » Eurozprávy.cz
Eurozprávy.cz Zdroj: Eurozprávy.cz |

MS v ledním hokeji kazí lidem podvodníci. Policie eviduje stovky falešných lístků

14. 5. 2024 | Na probíhajícím mistrovství světa v ledním hokeji v Praze a Ostravě se snaží přiživit i spousta podvodníků. Policie informovala, že eviduje přibližně 300 případů falešných vstupenek. Do arén, kde se hraje, tak nemohly stovky lidí. 

MS v ledním hokeji 2024: Policie odhalila stovky falešných vstupenek

11. 5. 2024 | Během prvního dne hokejového šampionátu policisté v Praze zaznamenali přibližně 200 případů falešných nebo přeprodaných lístků.

Policie pátrá kvůli Vrběticím po generálovi z ruské GRU. Chtějí ho i Britové

10. 5. 2024 | Policie v souvislosti s tragickými explozemi ve Vrběticích pátrá po generálovi z ruské vojenské rozvědky GRU. Policisté na konci dubna odložili případ výbuchů muničních skladů v obci na Zlínsku s tím, že se podařilo prokázat podíl ruských agentů.

Vražda v Plzni: Soud poslal obviněného muže do vazby

10. 5. 2024 | Soud poslal muže, jehož policisté obvinili z úterní vraždy v Plzni, do vazby. K vraždě došlo v centru města v úterý odpoledne. Pobodaná žena byla převezena do nemocnice, kde ve středu podlehla svým zraněním. 

Policie obvinila muže z vraždy v Plzni. Oběť dnes v nemocnici zemřela

8. 5. 2024 | Policie ve středu obvinila sedmatřicetiletého muže z místní komunity bezdomovců z vraždy, kterou se plzeňští kriminalisté zabývají od úterního odpoledne. Pobodaná žena dnes podlehla svým zraněním v nemocnici. 

Policie upřesnila informace o případu v Plzni. Ženu se podařilo zachránit

8. 5. 2024 | Policie ještě v úterý upřesnila informaci o násilném trestném činu v centru Plzně. Strážci zákona původně uvedli, že napadená žena nepřežila. Záchranářům se ji ale nakonec podařilo zachránit. Žena byla hospitalizována v nemocnici. 

Policie vyšetřuje smrt ženy v centru Plzně. Nejspíš došlo k trestnému činu

7. 5. 2024 | Policie vyšetřuje v Plzni od úterního odpoledne úmrtí ženy, která nejspíš zemřela násilnou smrtí. Případ si převzali krajští kriminalisté. V západočeském městě dnes také museli strážci zákona evakuovat soudní budovy. 

Policie obvinila řidiče kamionu kvůli tragické sobotní nehodě na D1

5. 5. 2024 | Policie obvinila řidiče kamionu ze zavinění sobotní tragické nehody na dálnici D1. Muži hrozí v případě odsouzení až šestiletý trest odnětí svobody. Ve směru do Polska se včera srazilo několik vozidel včetně tahače, který převážel tank. Jeden člověk nepřežil.

Hrůzný nález ostatků v Plzni. V řece plavala lidská hlava

4. 5. 2024 | Plzeňská policie se od pátečního večera, kdy ve městě probíhaly populární Slavnosti svobody, zabývá nálezem lidských ostatků. Podle dostupných informací vylovili potápěči z řeky Radbuzy v centru města lidskou hlavu. 

Tři roky ve vězení hrozí muži, který způsobil zásah policie na gymnáziu v Litvínově

4. 5. 2024 | Až tři roky vězení hrozí muži, který v pátek vyvolal policejní zásah na gymnáziu v Litvínově. Neoprávněně totiž vnikl do budovy, která musela být na několik hodin evakuována. Nikomu se naštěstí nic nestalo. 

Policie zasahuje na gymnáziu v Litvínově. Škola byla evakuována

3. 5. 2024 | Policie v pátek ráno zasahuje na gymnáziu v Litvínově v Ústeckém kraji. Evakuovány byly desítky studentů kvůli násilnému vstupu osoby do budovy. Strážci zákona podezřelého člověka zadrželi.

Tragický konec pátrání. Policie našla pohřešovanou dívku bez známek života

2. 5. 2024 | Smutná zpráva ve čtvrtek přišla z Ústeckého kraje. Pohřešovaná patnáctiletá dívka z Ústí nad Labem byla nalezena bez známek života. Pátrání po teenagerce probíhalo od středečního večera. 

Policie odložila případ Vrbětice. Smrtící exploze způsobili agenti ruské GRU

29. 4. 2024 | Policie odložila případ výbuchů muničních skladů ve Vrběticích na Zlínsku, k nimž došlo v druhé polovině roku 2014. Exploze připravily o život dva české občany a způsobily škodu přes miliardu korun. Podle policie se podařilo prokázat podíl ruské vojenské rozvědky na způsobení výbuchů, přičemž jde o součást jejího dlouhodobého diverzního působení mimo území Ruska.

Na Mělnicku leželo bezvládné tělo u havarovaného auta. Případ řeší policie

26. 4. 2024 | Středočeská policie se zabývá nálezem bezvládného těla na Mělnicku. Muž se zřejmě zastřelil po předchozí dopravní nehodě, vyplývá z dosavadních informací. Tragická událost je nadále předmětem vyšetřování. 

Policie se vyjádřila k zásahu ve škole na Tachovsku. Mladík skončil v cele

24. 4. 2024 | Policie v úterý zasahovala na jedné ze škol na Tachovsku kvůli výhrůžkám, jejichž původcem byl jeden ze studentů. Mladík podle dosavadních zjištění vyhrožoval spolužačce tím, že zabije její blízké.

Na Tachovsku zasahovala policie ve škole. Zadržela jednu osobu

23. 4. 2024 | Policie v úterý po poledni zasahovala v jedné ze škol na Tachovsku v Plzeňském kraji. Zadržela mladého muže, který měl vyhrožovat dvěma osobám. Další podrobnosti k případu se policie teprve chystá zveřejnit. 

Evakuace domu v Plzni. V bytě se našla munice, přivolali pyrotechnika

21. 4. 2024 | Policie zasahuje v neděli večer u nálezu nebezpečné munice v Plzni. Do domu byl přivolán pyrotechnik, proběhla evakuace. Kromě strážců zákona pomáhají u zásahu také hasiči. 

Napadení v ubytovně v Praze. Cizinec utrpěl zranění, případ šetří policie

20. 4. 2024 | Pražská policie od sobotního rána vyšetřuje napadení na ubytovně v Dolních Chabrech, při němž jeden muž utrpěl blíže nespecifikovaná zranění. Pachatele trestného činu se zatím nepodařilo vypátrat. 

Vražda v Praze: Policie pokročila v případu napadení v autoservisu

19. 4. 2024 | Kriminalisté z oddělení vražd kvalifikovali čtvrteční případ napadení v autoservisu v Řepích jako vraždu, informovala pražská policie v pátek. Hrůzný čin si vyžádal úmrtí jedné osoby. Strážci zákona na místě zadrželi jednoho muže, který bude obviněn. 

Muž nepřežil napadení v pražském autoservisu, na místě je policie

18. 4. 2024 | Pražská policie vyšetřuje napadení v autoservisu v Řepích, ke kterému byli přivoláni i lidé z oddělení vražd. Hrůzný čin si totiž vyžádal úmrtí jedné osoby. Strážci zákona na místě zadrželi jednoho muže. 

Zdroj: Eurozprávy.cz - eurozpravy.cz
10:11:19 | 16.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD