Středa 15.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Domácí » Dotyk.cz
Dotyk.cz Zdroj: Dotyk.cz |

Geniální trik, jak doma roztáhnout boty, aby netlačily. Nepoškodíte je a nestojí to téměř žádný čas

15. 5. 2024 | Nikdo nemá čas a všichni nakupujeme v e-shopech. Nebo alespoň většina z nás. V klidu a pohodlí domova leckdy objevíme třeba dokonalé boty. Stačí pár kliků a můžeme se za pár dní těšit. Jenže co když radost vystřídá fakt, že nás tlačí? Vyzkoušejte tento jednoduchý a účinný trik, jak je roztáhnout.

Je vám nad 50 a řídnou vám vlasy? Tyhle účesy nikdy nenoste. Přidají vám roky

15. 5. 2024 | Ne každá žena má to štěstí, že ji i po padesátce zdobí bujná hříva. Řídnoucí vlasy nejsou v tomto období nic neobvyklého. Je ale dobré vědět, jaké střihy nenosit, abyste nevypadala jako šedá splihlá myš.

Znáte-li nějakou ženu, o které byste řekli, že je slepice, nejspíš se narodila v jednom z těchto znamení

15. 5. 2024 | Věříte na horoskopy a vše, co je v nich napsané? Pokud ano, pak rozhodně nikam neodcházejte. Přinášíme vám zajímavý článek o tom, která znamení zvěrokruhu jsou mezi ženami největší slepice. Patříte mezi ně?

Kvíz: Přiřaďte města ke správným okresům! Čech, který se splete víc než 2x, je ostuda a ať se stydí

15. 5. 2024 | Fakt, že existují okresy si většina z nás uvědomila až ve chvíli, kdy se během pandemie objevil zákaz pohybu. Modré tabule s bílým nápisem upozorňující, že se nacházíme za hranicemi toho „našeho”, totiž vnímáme jako samozřejmost. Pojďte se tedy o tomto území dozvědět více.

Filmový kviz: Hrála hlavní roli v jednom z dílů Básníků. Dnes je jí 57 a je pohádkově bohatá. Poznáte ji?

15. 5. 2024 | Ačkoliv je to už chvíle od doby, co se série o Básnících objevila na filmových plátnech, někteří účastníci této komedie z lékařského prostředí čerpají z tehdejší slávy dodnes. Někteří dobrovolně, někteří nedobrovolně. Tu druhou variantu prožívá velká filmová láska Pavla Kříže. Co dělá dnes?

Pokud patříte k těmto 3 znamením, jste štěstím a požehnáním pro všechny blízké. Pozitivně záříte na dálku

15. 5. 2024 | Zajímá vás astrologie? Pak rozhodně nikam neodcházejte a přečtěte si náš článek. Dozvíte se v něm, jaká jsou nejoblíbenější znamení zvěrokruhu. Jsou to ženy, které milují naprosto všichni!

Podívejte, jak dnes vypadá Kyslík ze seriálu Chlapci a chlapi. Javorskému už je 62 let. Poznáte ho?

14. 5. 2024 | Herec a hudebník dává rozhovory jen zřídkakdy. Je to umělec, za kterého hovoří jeho činy. Spadá tak do okruhu těch, kteří jsou “na slovo skoupí”, ale o to více se činí ve svých profesích. Takovými jsou například i Karel Roden nebo Ondřej Vetchý. Víte, kdo je Kyslík ze seriálu Chlapci a chlapi?

Filmová hádanka: Poznáte, ze kterého filmu je tento záběr? Marvan s Kopeckým se na place nemohli vystát

14. 5. 2024 | Vynikající herci – Jaroslav Marvan a Miloš Kopecký oba patří mezi výrazné postavy naší kinematografie. Oba ztvárnili bezpočet krásných postav, oba byli miláčky diváků. Oba byli sví, oba jiní, stejně jako jejich filmové postavy. Při natáčení „hádankového“ filmu si šli po krku. Víte, ve kterém a proč?

Tyto barvy nikdy nenoste po padesátce. Udělají z vás starou bábu

14. 5. 2024 | Stejně jako spousta dalších věcí, mění se po padesátce i šatník. Víte, které barvy byste vůbec neměla nosit? Nejenom, že z vás udělají starou neatraktivní bábu, ale ještě si lidé budou klepat na čelo, jak bláznivě vypadáte. Tak se pojďte podívat, jakým odstínům je třeba se vyhnout.

Tato zapomenutá bylina do 17. století zachraňuje životy. Tento zdravotní zázrak teď roste všude

14. 5. 2024 | Je tak drobná, že si jí na zahradě možná ani nevšimnete. Přitom je nabitá živinami a tělu prospěšnými látkami. To je ptačinec žabinec, jarní bylinka se svěží chutí. Vhodná je tak do především do salátů nebo do zeleného smoothie.

Výzva postřehu pro bystré: Najdi chybu na obrázku basketbalisty. Nejlepší to dají do 3 vteřin

14. 5. 2024 | Aristoteles hádanky kdysi definoval jako metafory. Samotné slovo hádanka je poměrně staré a jeho původ lze hledat v indoevropských jazycích. Pokud jsou hádanky vaší oblíbenou zábavou, rozhodně si vyzkoušejte naši výzvu postřehu. Najdete chybu na obrázku basketbalisty?

Kvíz: Poznej protivnou herečku ze slavného socialistického seriálu. Na staré fotce je ještě docela hezká

14. 5. 2024 | Hlavní postava normalizačního televizního seriálu Anna Holubová měla představovat hrdinku z řad běžného lidu. Herečka, která ji ztvárnila vyfoukla tehdy roli talentované Janě Hlaváčové. Podporovala totiž na rozdíl od ní režim, a byla věrná komunistka. Právě proto nebyla příliš oblíbená.

Proč vás pes olizuje? Pravý důvod málokdo ví. Netuší to ani zkušení chovatelé psů. Kdy je to problém?

14. 5. 2024 | Víte, proč vás pes olizuje? Překvapivě to nemusí být proto, že vám dává najevo svou náklonnost. Existuje totiž pár důvodů, které s láskou nesouvisí. A správnou příčinu mnohdy netuší ani zkušení chovatelé psů.

Seznam běžných jídel, která zadržují vodu v těle, a mohou poškodit ledviny. Většina lidí vůbec to netuší

14. 5. 2024 | V některých jídlech se může skrývat pořádná zrada. Zadržují totiž vodu v těle a mohou poškodit ledviny. Většina lidí přitom ani netuší, že by si na ně měla dát pozor. A to nemluvíme o tom, jakou paseku udělají při pohledu na váhu.

Filmová hádanka pro nejbystřejší: Poznej v mladém studentovi mistra malých rolí! Říkali mu Zátopek

14. 5. 2024 | Jeho tvář diváci vídali sice v menších filmových rolích, ale za to dobře charakterově zapamatovatelných. Štíhlý a nenápadný herec byl tak akční a snaživý, celý život jako by za něčím běžel. Proto mu kamarádi přezdívali Zátopek. Poznáte tohoto českého herce?

Pamatujete "neslyšitelnou" historku o vodníkovi v Na samotě u lesa? Tvůrci ji prozradili. Padnete smíchy

14. 5. 2024 | Snímek Jiřího Menzela Na samotě u lesa byl natočen už před čtyřiceti lety. Samotné natáčení je ale opředeno mnohým tajemstvím. Nejvíce si diváci lámou hlavu záhadou, co vlastně ve skutečnosti vyprávěl mlynář Ladislav Smoljak?

Kvíz: Největší hity, co se hrály v 80. letech na diskotékách. Kdo dá 10 bodu je frajer a má super paměť

14. 5. 2024 | Jak dobře se orientujete v hudbě? A co kdybychom se zeptali, jak dobře znáte hudební éru 80. let? Pokud si věříte a máte pocit, že právě toto období je vám blízké, rozhodně si vyzkoušejte náš kvíz.

Filmová hádanka: Poznáte na archivní fotce tuto nádhernou herečku? Proslavilo ji Kladivo na čarodějnice

13. 5. 2024 | Kladivo na čarodějnice spatřilo světlo světa v roce 1969. Jako zázrakem neskončilo v trezoru, ačkoliv bylo plné metafor, v nichž šlo sledovat paralelu s politickými procesy v 50. letech. Kromě hlavních hvězd byla ve filmu výraznou postavou i herečka na úvodní fotce. Poznáte, o koho se jedná?

Blesková IQ výzva: Najdi 3 rozdíly mezi obrázky ninjů. Do 6 vteřin to stihnou jen superinteligenti

13. 5. 2024 | Máte rádi výzvy a hádanky a hlavolamy vám rozhodně nejsou cizí? Pak si vyzkoušejte naši bleskovou IQ výzvu. Rozluštit ji ale zvládnou jen lidé opravdu chytří. Najdete na obrázku ninjů 3 rozdíly?

Starý recept našich babiček, jak poskládat sýr a šunku na chlebíček, aby z něj vzniklo mistrovské dílo

13. 5. 2024 | Kdo by neznal chlebíčky, oblíbenou lahůdku Čechů, čemuž se ostatně nelze divit, protože se jedná o český vynález ze začátku minulého století. Nejoblíbenější jsou se sýrem a šunkou. Podívejte se, jak je poskládat na chlebíček, aby z něj vzniklo mistrovské dílo.

Zdroj: Dotyk.cz - https://dotyk.cz
14:12:44 | 15.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD