Úterý 7.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Hlavní přehled » Dotyk.cz
Dotyk.cz Zdroj: Dotyk.cz |

Vzpomínáte na meteorologa Jána Zákopčaníka? Proč skončil v televizi a zemřel tak brzy a nešťastně?

7. 5. 2024 | „Slunce v duši.“ Takový byl každovečerní pozdrav meteorologa Jána Zákopčaníka, když moderoval počasí v České televizi. Jeho věta se stala jakýmsi rituálem. Vzpomínáte si ještě na tohoto klidného muže, který pak náhle z obrazovek zmizel?

Test postřehu: Jeden ze studentů podvádí při písemce. Najdi ho! Do 3 vteřin to nedá téměř nikdo

7. 5. 2024 | Přemýšleli jste někdy nad tím, jak jste na tom s postřehem? Zdali vám nedělá problém všimnout si každého detailu nebo jste v tomto směru spíše nováčkem a unikne vám takřka všechno? Pokud chcete vědět, jak na tom s postřehem skutečně jste, zkuste odhadnout, který ze studentů podvádí při písemce?

Jak na jaře snížit cholesterol a pročistit játra: Tento zdravotní zázrak teď kvete všude a má obří sílu

7. 5. 2024 | Nedostatek pohybu, nezdravá strava, alkohol a stres bývají příčinou zvyšujícího se cholesterolu. Ten je sice v našem těle nezbytný, ale pokud je ho moc, ohrožuje naše zdraví. Pokud se váš cholesterol začíná vymykat kontrole, kromě režimových opatření můžete vyzkoušet i bylinky.

Blesková IQ výzva: Najdi psa skrytého mezi kamením. Jen 5 % nejbystřejších to zvládne do 3 vteřin

7. 5. 2024 | Hádanky a hlavolamy jsou skvělým způsobem, jak si ověřit svůj postřeh a schopnost logicky myslet. Příkladem je i naše IQ výzva. Dokážete objevit psa, který se důkladně schovává mezi kamením? Pokud ano, patříte mezi 5 % nejbystřejších jedinců!

Blesková IQ výzva: Najdi 5 rozdílů mezi obrázky fotbalistů. Máš na to 8 vteřin, tak se ukaž!

7. 5. 2024 | Přemýšleli jste někdy nad tím, jak dobrý máte postřeh a zdali jste schopní všimnout si každého důležitého detailu? Pokud ne a rádi byste to věděli, pak si zkuste naši výzvu. Vyřešit ji ale zvládnou jen géniové. Najdete 5 rozdílů mezi obrázky fotbalisty?

Kvíz: Poznáte v této podivné dámě vletech dívenku ze superslavné filmové pohádky? Chytří to uhodnou hned

7. 5. 2024 | Tato pohádka se v televizi objevuje hlavně o vánocích. Za Třemi oříšky pro Popelku je co se týká oblíbenosti ihned v závěsu. V posledních letech vyvstávaly dotazy, zda ji do vysílání pustit, ale televize, která ji obvykle vysílá, to naprosto odmítla. Poznáte herečku, kterou tento snímek proslavil?

Zkuste sníst každý den jeden čerstvý květ pampelišky. Za měsíc se dostaví zázrak!

7. 5. 2024 | Na pampelišku se díváme jako na otravný plevel, přitom je to rostlina plná zdraví. Zkuste sníst jeden květ pampelišky denně a uvidíte, co se stane do měsíce. A kam s ní? Barevně doprovodí zeleninové saláty a slušet bude i jarním polévkám. A to není všechno...

Na staré fotce je slavný český komik jako mladý. Celý život skrýval hrůzné tajemství. Bystří ho poznají

7. 5. 2024 | Legrační chlapík s brýlemi, šátkem a rybářským kloboučkem se zapsal nejen do našich kulturních dějin, ale především do srdcí českého národa. Autor mnoha zábavných scének, vtipných textů a dialogů měl ale své temné tajemství.

IQ výzva pro bystré mozky: Spočítej všechny trojúhelníky. Génius to zvládne za 5 vteřin

7. 5. 2024 | Přemýšleli jste někdy nad tím, jak jste na tom s bystrostí? Zda jste schopní vyřešit zdánlivě neřešitelné? Pokud chcete vědět, jak na tom s bystrostí a uvažováním skutečně jste, zkuste si naši IQ výzvu pro bystré mozky. Dokážete spočítat všechny trojúhelníky?

Tato 3 nesobecká znamení by se rozdala. Ostatní většinou žijí na jejich účet a zneužívají jejich dobrotu

6. 5. 2024 | Patříte ke znamením zvěrokruhu, která ráda pomáhají druhým, aniž by přitom myslela sama na sebe? Pozor na to, abyste svou pomoc bližnímu nepřehnali na úkor vlastního fyzického i psychického zdraví. Víc než kde jinde, tady platí, všeho s mírou.

Jakou ženu si vzal zpěvák Vlasta Horváth? S krásnou blondýnou je už 28 let. Každý muž mu ji může závidět

6. 5. 2024 | Jeden z nejtalentovanějších českých muzikantů Vlasta Horvát (46 let) má už od začátku své hudební kariéry po svém boku stále půvabnou blondýnku Markétu. Jejich pevný a stabilní dlouholetý vztah z nich dělá jeden z nejstabilnějších párů českého šoubyznysu.

Rukopis 512: Text z 18. století šokoval vědce a přepisuje učebnice. U džungli se našla neuvěřitelná věc

6. 5. 2024 | Podobné stavby nikdo ze skupiny v životě neviděl. Brána měla podobu trojitého oblouku, na náměstí stál sloup se špicí směřující k nebesům a hlavní ulice byla zdobená sochou polonahé postavy s vavřínovou korunou. Dobrodruzi byli fascinováni. „Kdo tu žil? A proč odešel?”

Kratší vzdušné jarní sestřihy, které uberou ženám nad 50 minimálně 10 let

6. 5. 2024 | Kratší sestřihy jsou nejenom praktické, ale také velmi slušivé. Navíc poskytují ženám po 50 anti-aging efekt. Omladí je minimálně o 10 let. Možná, že se cítíte mladší, ale pokud chcete mladší i vypadat, nebojte se a stříhejte.

Blesková IQ výzva: Najdi dva stejné robůtky! Nejlepší to dají za 3 vteřiny, tak se ukažte

6. 5. 2024 | Pokud máte bystrý postřeh a všímat si nejmenších detailů vám nečiní žádné obtíže, pak rozhodně nikam neodcházejte. Přinášíme vám bleskovou IQ výzvu. Najdete na obrázku dva stejné robůtky?

Filmový kvíz: Tento dědoušek býval známou tváří v televizi. Kdo byl dítě v 80. letech, musí ho znát

6. 5. 2024 | Dnes je mu již sedmasedmdesát let, ale stále pracuje tam, kde ho to nejvíce baví. Více než před kamerou se pohybuje za ní a tvoří pro ty nejmenší, ostatně jak tomu je už od počátku jeho televizní kariéry. I tak jste ho ale v jeho začátcích před kamerou vidět mohli. Poznáte, o koho se jedná?

Květen je nejlepší měsíc, kdy zbavit střeva jedů. Nejlepší čistič máte doma zadarmo v kořence

6. 5. 2024 | O střevech se říká, že jsou náš druhý mozek. Jinými slovy, pokud střevní mikroflóra není v pořádku, pocítí to nejenom naše zažívání, metabolismus či imunita, ale také třeba psychické zdraví. Právě květen je nejlepší měsíc, kdy můžeme střeva zbavit jedů. A postačí nám k tomu pár bobkových listů.

Noci na Karlštejně jsou historické chyby. Pokud jste si všimli aspoň tří, jste velmi chytří

6. 5. 2024 | Když poprvé dílo režiséra Zdeňka Podskalského spatřilo světlo světa, kritika ho sepsula za obrovské množství faktických chyb. Navzdory tomu si historický muzikál Noc na Karlštejně získal srdce českých diváků. Postupem času ale i jeho fanoušci odhalili celou škálu detailů, kterou tvůrci přehlédli.

Test filmového postřehu: Tento sympaťák se stal hercem jedné role. Hrál pohádkového prince. Kdo to je?

6. 5. 2024 | Českému divákovi se tento sympatický umělec vryl do paměti hlavně svou rolí v pohádce režiséra Romana Vávry Čert ví proč. Ostatně odjinud to ani být nemohlo, pohádkový princ se pak už na filmovém plátně neobjevil. Poznáte, o koho se jedná?

Blesková výzva postřehu: Jeden papoušek je odlišný. Najdi ho! Supermozek to dá do 5 vteřin

6. 5. 2024 | Máte rádi výzvy a hádanky a hlavolamy vám rozhodně nejsou cizí? Pak si vyzkoušejte naši bleskovou IQ výzvu. Rozluštit ji ale zvládnou jen lidé mající supermozek. Najdete na obrázku s papoušky jednoho odlišného?

Nejlepší čistič jater a léčitel žaludku letos vykvetl předčasně. Vypravte se na něj do přírody

6. 5. 2024 | Když se řekne puškvorec, jen málokdo si vybaví, o kterou rostlinu se jedná. Přitom ho známe úplně všichni, protože roste kolem českých rybníků. Od teď si ho už budete pamatovat navždy, protože patří k nejdéle používaným léčivkám vůbec. Pozor, můžete se jím ale i předávkovat a mít z něj halucinace.

Zdroj: Dotyk.cz - https://dotyk.cz
20:12:04 | 07.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD