Pondělí 29.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Sport » ČT Sport
ČT Sport Zdroj: ČT Sport |

Rangers v nejkratším možném termínu vyřadili Washington, Rittich neodvrátil prohru LA

29. 4. 2024 | Brankář David Rittich neodvrátil těsnou prohru Los Angeles 0:1 ve čtvrtém zápase série proti Edmontonu. Kings prohrávají v prvním kole play-off NHL 1:3 na zápasy, Rittich předvedl 12 zákroků. Naopak nejlepší tým základní části New York Rangers je prvním postupujícím, s Washingtonem si poradil 4:2 a sérii ukončil v nejkratším možném čase. K postupu mají blízko také hráči Vancouveru a Colorada.

Čaroděj Kacetl: Nikdo nám nevěřil, ale semkli jsme se a byli týmem s velkým T

29. 4. 2024 | Letošní play-off stejně jako minulý rok začal v pozici náhradního gólmana, nakonec ale Ondřej Kacetl patřil k hlavním strůjcům dalšího triumfu třineckých Ocelářů. Po rozhodujícím finálovém zápase v Pardubicích cítil obrovskou úlevu i radost, že na cestě za titulem porazili staronoví šampioni dle jeho slov i dva nejsilnější týmy v extralize.

Hráči makali celý zápas, ale nedali jsme gól navíc. Třinci gratuluju, řekl Zadina

29. 4. 2024 | Marek Zadina v průběhu ročníku povýšil jako asistent trenéra na post hlavního kouče hokejistů Pardubic, když převzal v polovině ledna Dynamo po odvolaném Václavu Varaďovi. V nové roli dovedl Východočechy k vítězství v základní části a měl tak jasný úkol pro play-off – zaútočit na nejvyšší příčku. Pardubice nakonec skončily těsně pod vrcholem, když v sedmém duelu finále podlehly Třinci ve druhém prodloužení. ...

Do konce sezony nás čeká šest finálových zápasů, uvědomuje si Priske. Nadchla ho atmosféra v Olomouci

29. 4. 2024 | Briana Priskeho těší, že fotbalisté Sparty ovládli základní část první ligy o čtyři body před městským rivalem Slavií. Ke každému zápasu pětikolové nadstavbové skupiny o titul spolu s bojem o domácí pohár přistupuje jako k finále. Po výhře 4:1 v Olomouci ocenil atmosféru na vyprodaném Andrově stadionu, kterou vytvořili sparťanští fanoušci.

Tituly se nikdy neomrzí, řekl Růžička a po finále ho čeká operace

29. 4. 2024 | Sedmý extraligový titul v kariéře a šestý v dresu Třince získal hokejový útočník Martin Růžička. Letošní úspěch byl pro něj mimořádný, neboť play-off absolvoval s poraněným ramenem a v příštích dnech jej čeká operace. I tak se ale nejproduktivnější hráč v historii Ocelářů podílel na finálové výhře nad Pardubicemi.

Oceláři získali pátý titul v řadě a připomněli jízdu Vsetína. Bitvu v Pardubicích rozhodl Cienciala

28. 4. 2024 | Potřetí zvládli v play-off sedmý duel a opět získali Pohár T. G. Masaryka. Hokejové extralize dál kralují Oceláři. V rozhodujícím sedmém utkání finále Třinec vyhrál v Pardubicích 2:1 ve druhém prodloužení. V čase 83:51 rozhodl David Cienciala, který paradoxně začal sezonu v Dynamu. Třinec má pátý titul v řadě a srovnal tak zápis Vsetína z let 1995 až 1999. 

Barák si připsal gól a asistenci, Fiorentina porazila Sassuolo 5:1. Boloňa se znovu přiblížila Lize mistrů

28. 4. 2024 | Český reprezentační záložník Antonín Barák gólem a asistencí přispěl v italské lize k vysoké výhře Fiorentiny 5:1 nad Sassuolem. Boloňa doma remizovala s Udine 1:1 a přiblížila se jistotě kvalifikace do Ligy mistrů.

Melichová a Napoleaová odehrály v Kapském Městě nejlepší turnaj LET v sezoně

28. 4. 2024 | Jana Melichová skončila na turnaji Ladies European Tour v Kapském Městě na děleném devátém místě. Kristýna Napoleaová byla jedenáctá, rovněž s několika soupeřkami. Pro obě české golfistky to znamená nejlepší výsledek v sezoně. Vítězkou South African Women's Open se stala Belgičanka Manon De Roeyová a získala druhý titul na elitním evropském okruhu.

Darmstadt je prvním sestupujícím z Bundesligy, Čvančara se poprvé od prosince objevil v základní sestavě

28. 4. 2024 | Darmstadt podlehl Heidenheimu 0:1 a stal se prvním sestupujícím z německé fotbalové ligy. Na barážovou příčku tři kola před koncem ztrácí 11 bodů. Kolín nad Rýnem sice zachránil v nastavení remízu na hřišti Mohuče, na patnácté místo znamenající jistotu udržení, ale má sedmibodové manko.

Němeček s Langerem získali švédský florbalový titul se Storvretou

28. 4. 2024 | Čeští florbaloví reprezentanti Ondřej Němeček a Filip Langer slaví zisk titulu ve švédské lize se Storvretou. V sobotním superfinále SSL zdolal jejich celek Pixbo Wallenstam 8:5. Obránce a kapitán národního týmu Němeček se na tom podílel třemi body za gól a dvě asistence, útočník Langer vinou zranění z konce základní části nehrál.

Opava basketbalový titul neobhájí. V dramatickém šestém čtvrtfinále podlehla o bod Ostravě

28. 4. 2024 | Opavští basketbalisté ligový titul neobhájí. Ve čtvrtfinále je senzačně vyřadila Ostrava, která vyhrála doma 86:85 a sérii ovládla 4:2 na zápasy. V semifinále se Nová huť představí po 11 letech, jejím soupeřem bude osmnáctinásobný český šampion Nymburk.

Bejlek je v Madridu v osmifinále, Vondroušová prohrála

28. 4. 2024 | Osmnáctiletá Sára Bejlek pokračuje na turnaji v Madridu ve vítězném tažení. Ve třetím kole porazila česká tenistka 6:3, 6:1 Američanku Ashlyn Kruegerovou a postoupila do osmifinále. Její další soupeřkou bude Jelena Rybakinová z Kazachstánu. Naopak se nedařilo wimbledonské vítězce Markétě Vondroušové. A po prohře 5:7, 1:6 s šestnáctiletou Ruskou Mirrou Andrejovovou se s turnajem loučí. 

USK Praha podruhé v Brně už nezaváhal a slaví 18. ligový titul

28. 4. 2024 | Ze zisku 18. titulu v české lize se mohou radovat basketbalistky USK Praha. Ve čtvrtém zápase finálové série porazily Žabiny Brno 85:48 a sérii ovládly 3:1. Pro klub to znamená již 14. titul v řadě, čímž si upevnil místo nejúspěšnějšího týmu v české lize. S 16 body byla v utkání nejlepší střelkyní María Condeová.

Když zvládneme zbývající zápasy stoprocentně, titul rozhodně ztracený není, věří Provod

28. 4. 2024 | Záložník Lukáš Provod ocenil, jak slávisté dokázali zareagovat na předchozí dva zápasy bez výhry. O vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové ve 30. kole rozhodlo podle sedmadvacetiletého reprezentanta především celkové nastavení mužstva. Vršovičtí zakončili základní část na druhém místě se ztrátou čtyř bodů na vedoucí Spartu. Provod před pětikolovou nadstavbou věří, že jeho celek má stále šanci na zisk titulu. ...

Zdroj: ČT Sport - ceskatelevize.cz
10:11:38 | 29.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD