Čtvrtek 16.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Sport » Eurofotbal.cz
Eurofotbal.cz Zdroj: Eurofotbal.cz |

Allegriho řádění v Italském poháru může mít dohru, Juventus zvažuje jeho odvolání

16. 5. 2024 | Juventus podle médií uvažuje o okamžitém odvolání trenéra Massimiliana Allegriho. Důvodem je koučovo řádění po vítězství v Italském poháru, ve kterém turínský celek ve středu ve finále porazil 1:0 Bergamo.

FORTUNA:LIGA - souhrn 3. kola nadstavby: Karviná obrátila na hřišti Bohemians

16. 5. 2024 | Slavia ve šlágru 3. kola nadstavby zvítězila 3:0 nad Plzní a zamezila mistrovským oslavám Sparty, která těsně vyhrála nad Baníkem Ostrava. Dva zápasy před koncem je mezi rivaly čtyřbodový odstup. Slovácko se dočkalo druhé jarní výhry, když uspělo v Mladé Boleslavi. Karviná ve skupině o záchranu poprvé zvítězila, a to na hřišti Bohemians 1905, a po posunula se na 14. místo tabulky.

Řezník po tomto ročníku opustí Plzeň, na západě Čech strávil třináct sezón

16. 5. 2024 | Obránce Radim Řezník po sezoně opustí plzeňský klub. Pětatřicetiletému bekovi v létě skončí ve Viktorii smlouva a vedení aktuálně třetího týmu tabulky ji podle očekávání neprodlouží. Západočeši o tom informovali na svých internetových stránkách.

Matoušek navázal na Kweukeho, disciplinárka mu vyměřila trest na 12 zápasů

16. 5. 2024 | Kapitán druholigové Kroměříže Tomáš Matoušek dostal od disciplinární komise Ligové fotbalové asociace rekordní trest na 12 zápasů za faul na Romana Horáka z B-týmu Sparty. Disciplinární komise o tom informovala v komuniké. Stejně vysoký distanc dosud obdržel pouze kamerunský útočník Sparty Léonard Kweuke v nejvyšší soutěži v roce 2013. Kamerunský útočník tehdy v semifinále domácího poháru zlomil obránci Mladé Boleslavi Radku Dosoudilovi nohu. ...

Zranění potvrzeno: Manchesteru City v boji o titul a FA Cup nepomůže Ederson

16. 5. 2024 | Manchesteru City bude v posledních dvou zápasech sezony chybět brankář Ederson. Třicetiletý brazilský reprezentant při úterní ligové výhře 2:0 nad Tottenham utrpěl menší zlomeninu očnice. Klub o tom informoval na webu.

Antoniovo přiznání: Nesnášel jsem fotbal, chtěl jsem být zraněný. Pomohla mu terapie

16. 5. 2024 | Spoluhráč českého dua Tomáš Souček, Vladimír Coufal v londýnském West Hamu šokoval Ostrovy upřímnou zpovědí. Michail Antonio promluvil o tom, jak nenáviděl fotbal a modlil se, aby se zranil a nemusel hrát. Prozradil, jaká duševní muka prožíval, pohovořil i o terapii, která se stala součástí jeho života a pomohla mu z nejhoršího.

Nagelsmann povolal 27 hráčů, z toho čtyři brankáře. Nationalelf povede kapitán Gündogan

16. 5. 2024 | Trenér německé reprezentace Julian Nagelsmann dnes oznámil širší nominaci 27 hráčů pro domácí mistrovství Evropy, kterou podle očekávání vede kapitán Ilkay Gündogan. V týmu jsou i tři mistři světa z roku 2014 Manuel Neuer, Toni Kroos, Thomas Müller a celkově čtyři brankáři.

Girona oslavila postup do Ligy mistrů, nemusí si ji ale zahrát. Proti jsou řády UEFA

16. 5. 2024 | Girona sice slaví historický úspěch, když si vybojovala právo startu v Lize mistrů. Nadšení však může vystřídat brzy velký bolehlav, účast v prestižní soutěži pro evropskou fotbalovou smetánku se může proměnit jen ve start v poháru číslo 2, tedy v Evropské lize. Investiční skupina City Football Group (CFG) a UEFA jednají o řešení, které by Manchesteru City i Gironě, kteří mají stejného vlastníka, umožnilo hrát Ligu mistrů. Informoval o tom server The Athletic. ...

Sevilla se rozloučí s legendou, s Navasem neprodlouží smlouvu. Španěl končit kariéru nechce

16. 5. 2024 | Ve středu si ve vloženém kole LaLigy připsal Jesús Navas svůj jubilejní 500. zápas v dresu Sevilly, jen o den později přitom andaluský klub vzkázal, že se po skončení sezóny se svou ikonou rozloučí. Osmatřicetiletý obránce má platnou smlouvu do konce června a spolupráce obnovena nebude. Končit kariéru nicméně údajně nemíní a chystá se ještě na novou výzvu.

Trenérská telenovela v Bayernu pokračuje. Tuchel končit nemá, jedná se o jeho setrvání

16. 5. 2024 | Trenér Xavi měl v létě skončit na lavičce Barcelony a nakonec zůstává v katalánském klubu. Teď vše vypadá, že podobně by to mohlo dopadnout také v Bayernu Mnichov s Thomasem Tuchelem. Ten sice avizoval, že po sezoně přenechá místo novému kouči, ale bavorský klub dostal opakovaně při jednáních s adepty na práci trenéra košem, a tak se začalo jednat o tom, že by Tuchel v Bayernu pokračoval. Uvádí to nejen německá média, o tématu se píše také na Ostrovech. ...

Technické závady zapříčinily prodlevy při rozhodování. Mrzí nás to, vzkázala komise sudích

16. 5. 2024 | Komisi rozhodčích Fotbalové asociace ČR (FAČR) mrzí prodlevy u přezkoumávání sporných situací videorozhodčím, které nastaly ve středečním šlágru 3. kola ligové nadstavbové skupiny o titul mezi Slavií a Plzní. Komise na sociální síti X uvedla, že za ně mohly technické závady na záznamovém zařízení, které využívá VAR. Ke sporným situacím v zápase se nevyjádřila.

Atlético Madrid v Lize mistrů podvanácté v řadě. Simeoneho těšila dobrá týmová práce

16. 5. 2024 | Atlético Madrid a Liga mistrů, to je spojení, které funguje nepřetržitě už jedenáct let. A bude tomu také pro následující ročník. Rozhodla o tom středeční výhra Colchoneros v LaLize na půdě Getafe, kde zářil především francouzský útočník Antoine Griezmann. K jeho hattricku se ovšem hostující lodivod Diego Simeone nechtěl úplně vyjadřovat. Mluvil o týmové práci.

Zlepšili jsme výsledky i výkony, těšilo Pochettina po výhře nad Brightonem

16. 5. 2024 | Trenér Mauricio Pochettino prohlásil, že dobré výsledky z posledních zápasů, které dostaly Chelsea až na hranici kvalifikace do Evropské ligy, jsou odměnou za trpělivost, kterou klub prokázal během náročného ročníku.

Marseille asi bez pohárové Evropy: Stydíme se, nic si nezasloužíme, znělo z jihu Francie

16. 5. 2024 | S letošním působením v Evropské lize mohou být v Marseille spokojeni. Účast v semifinále byla totiž velmi překvapivým bonusem oproti tomu, jak se prezentuje v Ligue 1. A středeční dohrávka v Remeši jí možná definitivně zabouchla vrátka do pohárové Evropy. Zklamaný byl po těsné porážce nejenom Jean-Louis Gasset, dočasná trenérská volba klubu z jihu Francie.

Zmrzlý gólem rozhodl šlágr s Plzní. Určitě to byl můj nejlepší výkon ve Slavii, nepochybuje

16. 5. 2024 | Krajní bek či záložník Ondřej Zmrzlý po vítězství 3:0 nad Plzní ve 3. kole ligové nadstavby připustil, že Slavii nezbývá než doufat, že vedoucí tým tabulky Sparta zkolabuje a titul jim ještě daruje. Červenobílí dva zápasy před koncem soutěže ztrácejí z druhého místa na pražského rivala stále čtyři body a potřebují, aby už nevyhrál. Zmrzlý se po dvou utkáních vrátil do sestavy a vstřelil proti Plzni vítězný gól. Svůj výkon označil pětadvacetiletý hráč na tiskové konferenci za nejlepší od zimního ...

Coufal by ve West Hamu rád zůstal, je to pro něj srdcová záležitost, řekl komentátor Vrba

16. 5. 2024 | Vladimír Coufal končí v Anglii čtvrtou sezonu a za tu dobu si vybojoval pozici jedničky na pravé straně obrany West Hamu. Připsal si 19 ligových asistencí, v tomto ohledu patří na tomto postu ke špičce, s Kladiváři hrál třikrát základní skupinu pohárů a loni ovládl Evropskou konferenční ligu. Čím dál častěji se ale mluví o tom, že by mohl londýnský klub v létě opustit.

LaLiga - preview 36. kola: Barca může odskočit Gironě

16. 5. 2024 | Girona v úterý nezvládla svůj duel s Villarrealem, toho přitom může k odskočení na druhé pozici využít nyní Barcelona, která vyzve venku sestupující výběr Almeríe. Real Betis si chce v souboji s Las Palmas upevnit postavení na příčkách zaručující pohárovou Evropu, to samé platí i v případě Realu Sociedad.

FORTUNA:LIGA - preview 3. kola nadstavby: Tři zápasy o záchranu

16. 5. 2024 | Zlín, který je při bodové rovnosti s Karvinou poslední, hostí České Budějovice. Týmy dělí pouze bod. Karviná se představí na hřišti Bohemians 1905, kteří už mají záchranu jistou. Jablonec hostí Pardubice, oba celky se mohou definitivně udržet.

LaLiga - souhrn 36. kola: Atlético se tlačí na Gironu

15. 5. 2024 | Atlético Madrid porazilo Getafe a dvě kola před koncem se přiblížilo dva body za třetí Gironu, která podlehla Villarrealu. Hattrickem se na vítězství Rojiblancos podílel Antoine Griezmann. Real Madrid v prvním domácím utkání po zisku titulu deklasoval Alavés. Opět nevyhrál Athletic, jenž nečekaně padl s Celtou Vigo.

Zrušení VAR v Premier League? Kluby budou hlasovat na červnovém zasedání

15. 5. 2024 | Kluby anglické Premier League budou na svém červnovém zasedání hlasovat o dalším využití videorozhodčích. Zrušit systém VAR navrhnul po sérii kontroverzních rozhodnutí tým Wolverhampton Wanderers. Vedení soutěže je nicméně pro zachování videorozhodčích.

Zdroj: Eurofotbal.cz - eurofotbal.cz
20:11:45 | 16.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD