Středa 15.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Pro ženy » Blesk pro ženy
Blesk pro ženy Zdroj: Blesk pro ženy |

Šokující proměny ošklivek: Jak vypadají Katka či Betty po několika letech?

15. 5. 2024 | Pohádkový příběh o ošklivém káčátku, ze kterého se zrodí nádherná labuť, má bezesporu každý rád, a navíc když se odehrává v reálném životě. Není tak divu, že seriál Ošklivka Katka z první dekády nového tisíciletí, který vznikl na motivy kolumbijské telenovely, chytl za srdce mnoho diváků. A to i přes to, že na portálu ČSFD obě verze nedosáhly ani 20% úspěšnosti. Jak se po letech změnila "hlavní hrdinka" a vzpomínáte ještě na původní Ošklivku Betty?   ...

Nejdražší čtenáři, Bridgertonovi jsou zpátky! Datum premiéry, spoilery, trailer, obsazení a děj

15. 5. 2024 | Nejdražší čtenáři, chyběly vám pikantnosti a intriky ze života londýnské smetánky? Odpověď je jistě ano. Můžete se ale radovat, po dvou letech od premiéry poslední řady jsou Bridgetonovi zpět. 

Skutečná stalkerka z hitu Netflixu "Sobík" promluvila: Tohle je moje verze příběhu!

14. 5. 2024 | Jedna z nejpropíranějších osob na sociálních sítích promluvila poté, co byla odhalena její identita. "Skutečná" Martha z minisérie Sobík vystoupila v pořadu Pierse Morgana Uncensored, kde řekla svoji verzi příběhu. Moderátor ji konfrontoval s faktem, že měla herci a autorovi seriálu Richardu Gaddovi poslat přes 40 tisíc mailů a přes 350 hodin hlasových zpráv. Údajná stalkerka označila obvinění za smyšlená a uvedla, že plánuje žalovat Netflix i samotného Gadda. ...

8 sexuálních pozoruhodností z historie: Největší skupinový sex i drsné pásy cudnosti

14. 5. 2024 | Pokud si myslíte, že vás v oblasti sexu a erotiky už nic nepřekvapí, tak stačí nahlédnout do dávné historie. Neuhádnete, z jakého materiálu se dříve vyráběly první kondomy, proč je červeno-fialová rtěnka doménou prostitutek, nebo například co mělo ochraňovat ženy před nevěrou.

S oblečením a bez! Fotografka pořídila jedinečné snímky lidí v běžných situacích

14. 5. 2024 | Fotografka fotí lidi u každodenních činností. Její snímky přesto nejsou běžné. Na jedné straně ukazuje rutinní denní úkony, na straně druhé její snímky porušují tabu, kterým zobrazování nahého těla ještě stále je.

Kosmetické novinky na měsíc květen, které si nesmíte nechat ujít

14. 5. 2024 | Nový měsíc znamená jediné! Další nálož kosmetických novinek, které by vám rozhodně neměly uniknout. Vybraly jsme pro vás několik tipů, jež nás v redakci nadchly. Věříme, že stejně nadšení budete i vy! 

Jak šel čas s Barborou Hrzánovou: Proslavily ji role podivínek či ošklivek a letos oslavila šedesátku

14. 5. 2024 | Svérázná herečka Bára Hrzánová letos slaví životní jubileum. Proslavila se především svým komediálním talentem, který zdědila po otci – herci Jiřím Hrzánovi. Nikdy nebyla typem pro role princezen, proto v pohádkách ztvárňovala spíše role nepřejících nevlastních sester, zlověstných macech, ošklivek či čarodějnic. Ve svých filmových i divadelních rolích excelovala a stala se nezapomenutelnou například jako mentálně postižená Johanka v Renčově filmu Requiem pro panenku. Jak se její role měnily s č ...

Vymažte rok narození z občanky! Tohle oblečení vás zaručeně omladí

13. 5. 2024 | Ženy, které stárnou s grácií a bez násilných estetických zákroků, nás nepřestávají fascinovat. Vypadat skvěle a přirozeně však nemusí být nedosažitelné pro žádnou z nás. Stačí nezamrznout v oblékání a stylizovat se do takových looků, které budou mít svěží nádech. Čeho se vyvarovat a jak dosáhnout mladistvějšího vzhledu?

Kulatý zadek nejen do plavek: Vyzkoušejte tyto účinné cviky podle krátkého videa

13. 5. 2024 | Ne každá žena má od přírody pěkný oblý zadeček, a proto pro vás blogerka a sportovkyně Kristýna Juřicová připravila workout zaměřený na zakulacení hýždí. Lekce je krátká a vhodná jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. Tak co, jdete do toho?

Tento týden v Ulici: Tajný i zakázaný sex, velký třesk u Gábiny a naštvaná Vilma Nyklová

13. 5. 2024 | Tento týden budou díly v Ulici docela pikantní. Hodně se zde totiž bude řešit sex, a to hned na několika frontách. Blanka se pustí na tenký led, když začne s Hanou řešit její nadměrné užívání léků. A k velkému třesku znovu dojde i u Gábiny…

Top 5 výstřihů na Miss Czech Republic. Které krásky se toho rozhodně nebály?

12. 5. 2024 | Letos se konal již 15. ročník soutěže krásy Miss Czech Republic. Slavnostní finále proběhlo v pražském Foru Karlín a moderace se zhostil, stejně jako loni, Ondřej Novotný, kterému sekundovala Natálie Kočendová. Vítězkou se nakonec stala  Adéla Štroffeková (21).

Sex jako z filmu aneb 6 tipů, jak zkombinovat domácí práce s rozkoší

12. 5. 2024 | Všichni víme, jak je příjemné, když partner pomáhá s domácími pracemi. Ať už umyje nádobí, vysaje nebo pomůže s dětmi, tak to každé ženě lichotí, protože na vše není sama. Podle sociologů z New Jersey naopak muži, kteří nehnou doma ani brvou, mívají sexuální život s manželkou nejchudší. Jak si ale domácí práce můžeme okořenit?

Test tělových peelingů: Který připraví vaši pokožku na opalování?

12. 5. 2024 | Asi nám dáte za pravdu, že tělový peeling zrovna nepatří do základní kosmetické výbavy. Pokud si však přejete mít v létě opálenou pokožku, která vám dlouho vydrží, peeling byste rozhodně neměla vynechat. Jaký si vybrat?

Nejkratší cesta k moři: Kam autem za 5 hodin nebo přes noc? Tyhle trasy jsou nejlepší!

12. 5. 2024 | Chystáte se autem k moři? Máme pro vás velký manuál nabitý praktickými informacemi: Které moře je pro nás nejbližší a kam dojedete přes noc? Kam jet s dětmi a kudy autem do oblíbených přímořských destinací?

RETRO KVÍZ: Jak dobře znáte české filmy a seriály z 80. a 90. let?

12. 5. 2024 | Máte slabost pro české retro filmy a seriály? Myslíte si, že je znáte jako své boty? Udělejte si náš krátký kvíz a zjistěte, zda jste opravdový znalec české retro tvorby!

Co o vás prozradí vaše poprsí? Jaká jste hospodyňka, jak má máte vysoké IQ a mnoho dalšího!

11. 5. 2024 | „Horňáky“ jen tak nezavrhujme! Když nám muž sjede pohledem dříve na prsa než do známé „brány duše“, tak to má z velké pravděpodobnosti své opodstatnění, které se netýká jen a pouze sexuální představivosti. Proč? Podle odborníků na základě tvaru ženských ňader totiž můžeme ověřit ženino IQ! Jakou tedy mají ňadra spojitost s osobností ženy, a jak vystihují vás?

Modelka má největší tváře na světě. Na plastikách je závislá a nehodlá přestat

11. 5. 2024 | Ukrajinská modelka Anastasiia Pokreshchuk se proslavila svými obrovskými tvářemi. Se svým vzhledem začala experimentovat před deseti lety a jediné úpravy nelitovala. Naopak přidává stále další a přiznává, že je na nich vyloženě závislá.  

Herečka Bára Jánová vzpomíná na Survivor hořkosladce. Co ale bylo těžší než samotná soutěž?

11. 5. 2024 | Herečka, známá především ze seriálu Slunečná, toho má za sebou víc než dost. Šikanu kvůli hubenosti zažila už v dětství, vyhoření a deprese pak přišly po účasti v reality show Survivor. Jak na ni celkově vzpomíná, jaké detaily o reality show prozradila a co bylo pro ni těžší než samotná soutěž?

Moderátor Zástěra dostal záludné otázky, které před 17 lety sám pokládal. Jak uspěl?

10. 5. 2024 | Pamatujete na vědomostní pořad Nekecej!, který moderoval Tomáš Zástěra? Vznikl před 17 lety v on-line televizi Stream a diváci si ho tehdy velmi oblíbili. Tomáš Zástěra se svým parťákem Tomášem Novotným pokládali jednoduché vědomostní otázky zejména studentům středních škol. A my jsme se rozhodli úplně stejné otázky položit po dlouhých letech jemu! Jak uspěl?

Zdroj: Blesk pro ženy - https://prozeny.blesk.cz
06:11:49 | 15.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD