Středa 15.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Bulvár » Revue iDNES.cz
Revue iDNES.cz Zdroj: Revue iDNES.cz |

Nádory, reflux, deprese. Zpěvák Kuba Ryba řešil zdraví i se šamanem v Peru

15. 5. 2024 | Zpěvák skupiny Rybičky 48 Kuba Ryba (39) popisuje svůj život mezi 18 a 35 lety jako nekonečný punkový mejdan. Jeho tělo mu během té doby vysílalo varovné signály, které neposlouchal. V pořadu 13. komnata odhalil, jak řešil své fyzické i psychické problémy.

Novotný mi dal tříhodinový „nálev“ ohledně Bartošové, popsal Filip Rajmont

15. 5. 2024 | Bývaly doby, kdy o sobě Filip Rajmont (46) tvrdil, že je líný. To už ale dávno není pravda. Každý den běhá doma na pásu a k tomu navštěvuje pětkrát týdně fitcentrum. „Trošku jsem změnil život,“ říká herec, který ztvárnil v minisérii Iveta bývalého bulvárního novináře Pavla Novotného.

Záplava rudé, uniforma a poletující motýl. Král Karel III. má nový portrét

14. 5. 2024 | Buckinghamský palác zveřejnil první oficiální portrét krále Karla III. od jeho loňské korunovace. Podobiznu v nadživotní velikosti, na které je monarcha ztvárněn ve vojenské uniformě na výrazném červeném pozadí a s poletujícím motýlem, namaloval britský portrétista Jonathan Yeo.

Z líbání s některými hereckými kolegy se mi chtělo zvracet, přiznává Bluntová

14. 5. 2024 | Britská herečka Emily Bluntová (41) prozradila, že z líbání s některými hollywoodskými hvězdami jí bylo leckdy až špatně. Před filmovou kamerou políbila nejednoho lamače dívčích srdcí, včetně herců Ryana Goslinga, Cilliana Murphyho a Matta Damona.

Šlo mi o život, měla jsem otok mozku, popsala Nálepková výšlap v Ladakhu

14. 5. 2024 | Herečka a zpěvačka Světlana Nálepková (63) si oblíbila cesty do Himalájí. Na výpravách je vždycky nejstarší a pokaždé si po návratu říká, že už to bylo naposledy, ale nedá jí to. V pořadu 7 pádů Honzy Dědka prozradila, jak ji takový výšlap stál málem život.

Bohužel nám to nevyšlo, oznámili manželé Pagáčovi rozchod po šesti letech

14. 5. 2024 | Herečka Patricie Pagáčová (35) a dramaturg Tibor Pagáč (32) se rozešli po pěti letech manželství. Žádost o rozvod zatím nepodali, ale už žijí odděleně. Prioritou pro ně zůstává dcera Bibiana (3).

Simona Postlerová žádné mimořádné dluhy neměla, odmítá tvrzení bulváru Kepka

14. 5. 2024 | Prezident Herecké asociace Ondřej Kepka (54) zareagoval na podle jeho slov nepravdivé články bulváru. Ten psal několik dní po úmrtí Simony Postlerové (†59) o jejích údajných velkých dluzích. Podle Kepky herečka žádné mimořádné dluhy neměla, neveřejná sbírka, kterou s kolegy založil, je určena na pomoc její rodině.

Kate se po chemoterapii daří dobře, Karel III. promluvil o ztrátě chuti

14. 5. 2024 | Britský král Karel III. (75) předal v pondělí svému synovi, princi Williamovi (41), vojenský titul plukovník Armádního vzdušného sboru, který držel po dvaatřiceti let. Panovník přiznal, že po chemoterapii trpí ztrátou chuti. Princ William promluvil o zdraví své manželky, princezny Kate (42), která podstupuje preventivní chemoterapii.

Dcera hrála v Rodinných poutech, ale teď je vědkyně, prozradila Jachnická

14. 5. 2024 | Herečka Stanislava Jachnická (58) je se svým manželem Petrem už 30 let a má s ním dvě děti. Ani jedno nešlo v jejích šlépějích, ačkoli dcera Krisýna k tomu měla nakročeno. Hrála v seriálu, ale pak ji nahradili.

Dobrý film umí vytvořit napětí v duši a vypnout realitu, míní Tomáš Maštalír

14. 5. 2024 | Tomáš Maštalír je jedním z nejobsazovanějších slovenských herců u českých produkcí. Nejnověji se představil v kriminálce či po boku Ani Geislerové v mysteriózním dramatu Smršť. „Vždy když se ve svém oboru potkáte s někým velkým, celkem oprávněně čekáte, že vás to obohatí, že se díky spolupráci s ním něčemu přiučíte. Tento feeling byl naplněn do poslední tečky,“ líčí.

Vyhodí mě i potřetí, protože jsem zlá, stará a teplá, říká Ellen DeGeneresová

13. 5. 2024 | Ellen DeGeneresová (66) byla v roce 2022 svými zaměstnanci obviněna ze šikany na pracovišti. Společnost Warner Media začala vše následně prošetřovat. Komička a moderátorka trvala na tom, že si špatného zacházení na pracovišti není vědoma. Později poslala vzkaz, ve kterém se pracovníkům omluvila. Při svém stand-up vystoupení se nyní k celé kauze vrátila.

Divák má naše chyby rád, baví ho a vidí v nich lidskost, říká Markéta Fialová

13. 5. 2024 | Působí křehce, ale zároveň vnímáte její sílu, vitalitu a rozhodnost. Novinářku v sobě Markéta Fialová nezapře, koneckonců má přes třicet let zkušeností ze zpravodajství všech tří velkých českých televizních stanic. A tak první otázku položila ona mně: O čem si budeme povídat?

Moderátorka Petra Křivková-Svoboda přišla při tragické nehodě o manžela

13. 5. 2024 | Moderátorka poledních zpráv televize Nova Petra Křivková-Svoboda (41) v neděli ztratila svého manžela Ondřeje Křivku (†39). Zemřel při tragické nehodě, kdy ho při jízdě na kole srazil nepozorný řidič.

Jsem doma, prohlásila v Nigérii vévodkyně Meghan a odhalila původ

13. 5. 2024 | Šaty od místních designérů, focení s fanoušky, charitativní akce, konference i slavnostní večeře. Princ Harry a vévodkyně Meghan si návštěvu Nigérie užívají. Mladší ze synů britského krále tam propaguje mimo jiné hry válečných veteránů Invictus Games. Jeho choť zase prozradila, že má nigerijský původ.

Nejstarší syn herce Ivana Trojana se oženil, novinář si vzal herečku

13. 5. 2024 | Nejstarší syn herce Ivana Trojana (59) se o víkendu oženil. Novinář František Trojan (25) si vzal o čtyři roky starší herečku Annu Kratochvílovou (29). Romantický svatební obřad se konal v zahradním altánku v pražských Nuslích.

Mám dvě chalupy a ještě bych chtěla statek, říká Lucie Benešová

13. 5. 2024 | Herečka Lucie Benešová (49) si v mládí nedovedla představit, že by z ní jednou byla chalupářka. Teď je to její největší vášeň. Chalupy má hned dvě a nepřipadá jí to moc. Je babičkou dvou vnoučat a chalupy využívá celá rodina.

Ondřej Brzobohatý: Někdo si obleče fotbalový dres, někdo ženské šaty. No a co?

13. 5. 2024 | Zahrál si v seriálu Iveta, ale za herce se úplně nepovažuje, živí ho hlavně hudba – filmová, muzikálová, ale skládá i klasické písničky. Nejraději pro někoho jiného. „Já zas takový extra zpěvák nejsem,“ říká Ondřej Brzobohatý.

Barbora Strýcová má druhé dítě. Fotku dcery ukázala na Instagramu

12. 5. 2024 | Bývalá tenistka Barbora Strýcová (38) je dvojnásobnou maminkou. Narodila se jí dcera Josefína. Její fotku zveřejnila na Instagramu s přáním krásného Dne matek.

Maminka žila za skříní, tatu vyhnali. Arnošt Goldflam o pohnuté historii své rodiny

12. 5. 2024 | Povídat si s Arnoštem Goldflamem je jako mluvit s kouzelným dědečkem. Ani posledních patnáct let života v Praze mu nijak neubralo na brněnsky měkké výslovnosti a jeho tichý, rozvážný přednes jako by vás hladil a konejšil.

Svého věku si vážím, říká Meg Ryanová. Po šedesátce se cítí sebevědomě

12. 5. 2024 | Herečka Meg Ryanová (62), která díky změnám v obličeji budila dosud dojmem, že jí přirozené stárnutí dělá problém, tvrdí, že si svůj věk užívá. Po šedesátce se prý cítí sebevědoměji než kdy dřív.

Zdroj: Revue iDNES.cz - https://revue.idnes.cz/
02:11:09 | 15.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD