Středa 15.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Bulvár » Extra.cz
Extra.cz Zdroj: Extra.cz |

Formule 1 v Česku není nemožná: Jan Šťovíček promluvil o detailech a zákulisí sportu

15. 5. 2024 | Hostem podcastu Klub rváčů byli dva nejvýše postavení zástupci světa formule 1 v České republice – Jan Šťovíček a Radek Pokorný. Oba v rozhovoru přiblížili, jak se v zákulisí světové federace vyjednává o miliardových smlouvách a jak do dění ve světě F1 zasahují geopolitické vlivy a celosvětová politika. Jan Šťovíček rovněž nastínil ambiciózní plán, jak do Česka dostat závod formule 1.

Detaily nehody Milana Antoše: Spousta zlomenin. Následky byly neuvěřitelné, řekl Záruba

15. 5. 2024 | Milan Antoš (54) v neděli komentoval hokejové mistrovství světa v O2 areně. Když se večer vracel domů na svém skútru, u Letňan do něj narazilo auto. Antoš skončil v nemocnici s deseti zlomeninami a protrženými plícemi. O celém incidentu nyní pro iSport promluvil šéfkomentátor České televize Robert Záruba.

Atentát na Fica otřásl politiky: Jsem šokována, napsala Čaputová, Babiš i Orbán se za něj modlí

15. 5. 2024 | Slovenskem i Českem otřásla střelba na premiéra Roberta Fica. Politici obou zemí přidávají na sociální sítě vyjádření k tragédii, která se odehrála ve středu odpoledne v Handlové. Stav předsedy vlády je vážný, nyní je na operačním sále.

Tragédie v centru Prahy: Muž se oběsil přímo v budově ministerstva průmyslu a obchodu

15. 5. 2024 | V budově ministerstva průmyslu a obchodu došlo ve středu ráno k hrozivému nálezu. Muž, který v budově pracoval jako technický pracovník, spáchal sebevraždu. Informace přinesl web iDnes.

Šokující video z atentátu na Fica: Robo, pojď sem, zaznělo před střelbou, pak propukla panika

15. 5. 2024 | Slovenský premiér Robert Fico byl postřelen a jeho stav je vážný. První informaci o atentátu přinesl deník Plus JEDEN DEN. Nyní se na sociální síti X objevilo šokující video přímo z místa činu. 

Zemřel baletní mistr a herec Vlastimil Harapes: Podlehl vážné nemoci, bylo mu 77 let

15. 5. 2024 | Česko zasáhla smutná zpráva. Na věčnost ve středu 15. května odešel náš nejslavnější tanečník a baletní mistr Vlastimil Harapes. Podlehl těžké nemoci, bylo mu 77 let. Informaci přinesl deník Blesk.

Atentát na Roberta Fica: Slovenského premiéra několikrát postřelili, jeho stav je velmi vážný

15. 5. 2024 | Premiér Robert Fico byl postřelen. Podle informací deníku Plus JEDEN DEN se tak stalo po jednání vlády před domem kultury v Handlové. Předseda vlády byl převezen do nemocnice. Jeho stav je vážný.

První vyjádření Agáty k rozhodnutí soudu v péči o Rozárku: Úleva i povzdech k Soukupovi

15. 5. 2024 | A je rozhodnuto. Agáta Hanychová a Jaromír Soukup se budou muset podle soudu střídat v péči o jejich malou dcerku Rozárku. A ačkoliv se po vyřčení rozsudku vítězoslavně tvářil dnes již bývalý mediální magnát, spokojená je podle exkluzivního vyjádření pro eXtra.cz i sama dcera herečky Veroniky Žilkové. Ta nám ale prozradila, v čem ji otec její dcerky zklamal. 

Válka Hanychové a Soukupa je u konce: Střídavá péče, Vánoce bez Rozárky a vysoké alimenty

15. 5. 2024 | Spor o dceru Rozárku je u konce. Influencerka Agáta Hanychová (39) stanula před soudem se svým bývalým partnerem Jaromírem Soukupem (55), kde se řešilo rozdělení péče. Krátce po jedné hodině byl znám verdikt. Zatímco Soukup si na něj počkal, Agáta odešla kvapně ze síně po poledni, protože spěchala za synem Kryšpínem do nemocnice, jak záhy řekla redakci eXtra.cz.

Jak Soukup přišel o TV Barrandov: Nedostal ani korunu, v případu figuruje Roman Janoušek

15. 5. 2024 | Kolem Jaromíra Soukupa je zase rušno, a jak je u něj zvykem, poměrně zvláštním způsobem popírá, že by přišel o svou půlku TV Barrandov. Tu od 7. května 2024 podle registru ministerstva spravedlnosti Evidence skutečných majitelů vlastní zachránce Soukupových firem Jan Čermák. A podle informací eXtra.cz za druhou polovinu firmy nezaplatil ani korunu. Vytáhl totiž podle všeho Soukupa z velké osobní bryndy, která má souviset se jménem kontroverzního podnikatele Romana Janouška. ...

Zdroj: Extra.cz - extra.cz
18:11:36 | 15.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD