Středa 15.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Bulvár » AhaOnline.cz
AhaOnline.cz Zdroj: AhaOnline.cz |

Pagáčová se rozvádí: Za koho vyměnila manžela?

14. 5. 2024 | Téměř po čtyřech měsících, co manželství Patricie a Tibora Pagáčových provázela hluboká krize, našli manželé východisko. Dnes oznámili, že se jejich cesty definitivně rozcházejí...

Dalších 1210 případů za týden a... 5 obětí černého kašle?

14. 5. 2024 | Nebývale velká vlna černého kašle sice začíná zpomalovat, případů je ale stále víc, než je obvyklé. Zemřelo s ním už pět obětí.

Identita dvojnice Kate odhalena: Gabriela si účtuje 25 tisíc

14. 5. 2024 | Jako by jí z oka vypadla! Kate Middleton (42) a Gabriela Munro Douglas mají vskutku stejné rysy, sáhnout po účastnici X Factoru, která si skutečně vydělává imitací princezny a za jednu takovou akcičku si přijde zhruba na 25 tisíc korun, se jeví jako jasná volba ve chvíli, kdy je potřeba uklidnit veřejnost. Na to, zda ale palác přistoupil k takovému řešení vědomě, neexistuje žádný přímý důkaz. 

Šok pro fanynky Bena Cristovao! Zpěvák oznámil novinku

14. 5. 2024 | Po loňském úspěchu opět usedá do moderátorského křesla! Zpěvák a rapper Ben Cristovao (36) ve čtvrtek zahájil vysílání nového pořadu Pokaždé jinak a i letos slibuje velkolepou jízdu!

Pozadí nového vztahu Soukupa: Budete zírat

14. 5. 2024 | Krásná brunetka, která dělala doprovod Jaromírovi Soukupovi (55) na prestižní soutěži ženské krásy Miss Czech Republic, samozřejmě neunikla objektivům. Veřejnost teď zajímá jediné - jde o Soukupovo novou přítelkyni? 

Nejhorší noční můra Jandové: Je to strašné, příšerné

14. 5. 2024 | „Máme pravidlo, že se před dcerou nehádáme o ní ani o její výchově. Ano, občas to ulítne. Teď, když už začíná jít do puberty, má občas momenty, že je buď hrozně smutná, nebo hrozně naštvaná, a bouchne dveřmi," práskla Marta Jandová na desetiletou dceru Marii. Jedním dechem přitom zmínila také strach o její budoucnost!

Důvod dusna u Postlerových odhalen! BYL V TOM CHLAP

14. 5. 2024 | Pouto matky s dcerou bylo zpřetrháno dávno před smrtí Simony Postlerové (†59). Co ale vrazilo klín do vztahu herečky s hlasovou poradkyní Janou (80)? Nitky sahají až k herci Ivanovi Trojanovi (59).  

Osahával dívku mladší 15 let: Chlípný sbormistr odešel s podmínkou

14. 5. 2024 | Nezletilou dívku pohlavně zneužil na soustředění... Bývalý sbormistr dětského pěveckého sboru Amici, gaudete! Tomáš Pospíšil si za to vyslechl trest. Jablonecký okresní soud mu udělil podmínku.

BOJ O ŽIVOT! Světlana Nálepková utrpěla otok mozku

14. 5. 2024 | Třiašedesátiletá herečka zavzpomínala na dramatické okamžiky, která prožila v daleké Indii. Do Česka se totiž už nemusela vrátit živá!

Členové kapely Mirai v trenkách, fanynky šílely: Svlékl se donaha!

14. 5. 2024 | Když kapela Mirai hrála na brněnském Majálesu, fanynky šílely. Všichni členové oblíbené skupiny byli totiž na pódiu téměř nazí!

Motorádce Aha! Proč přezout zimní gumy?

14. 5. 2024 | Dojíždění zimních pneumatik v létě je populární praktika. Zatímco v zimě musí mít vzorek hluboký alespoň 4 mm, v létě stačí autům do 3,5 tuny 1,6 milimetru. Nic vám nebrání tento rozdíl v létě dojezdit a na podzim koupit zimáky nové, takže ušetříte jedno přezouvání. Jak ukázal loňský test německého autoklubu ADAC, jen samé výhody to ale nemá.

Dnes pohřeb Simony Postlerové (†59): Šest farářů u rakve

14. 5. 2024 | Byla to dvě její nejmilejší místa. Simona Postlerová (†59), kterou našli 5. května mrtvou v jejím bytě, trávila čas hlavně v Divadle na Vinohradech a pak v bazilice svaté Ludmily nebo v kostele Nejsvětějšího Srdce Páně. Na jevišti se rozdávala divákům, v chrámech četla slovo Boží. V tichu svatostánků nacházela útěchu před pozemskými bolestmi. Právě milovaný manžel Zdeněk Hrášek (†62), kterého jí v roce 2016 vzala rakovina, obrátil herečku na víru. ...

Svoboda o kolegyni Obermaierové z Ulice: Vždycky je všechno na ho*no

14. 5. 2024 | Nenechal na ní nit suchou! Václav Svoboda (60) coby Lumír Nykl z nekonečného seriálu Ulice se opřel do své seriálové mámy a drbny Vilmy Nyklové v podání Jaroslavy Obermaierové (78). A že na ni leccos ví, v Ulici spolu totiž hrají od samého začátku!

České krásky na Den Matek: Ukázali děti i své maminky!

14. 5. 2024 | Druhou květnovou neděli mají svátek všechny maminky světa. Nejinak tomu bylo letos u známých osobností, které se pochlubily nejen svými potomky, ale také milovanými maminkami!

Sexy vtípek s Beátou!

14. 5. 2024 | Rodina se vypravuje na dovolenou. Manželka hlásí: „Auto je naloženo, ale nyní kvůli tvému rybářskému harampádí není ve voze místo pro děti.“  Manžel jen ustaraně pokývá hlavou a říká: 

Petra Svoboda přišla o manžela (†38): Už druhá smrt blízkého člověka

14. 5. 2024 | Poklidná rodinná neděle se vmžiku změnila v noční můru! Manžel moderátorky Petry Svoboda (41) zahynul na kole! Ondřeje Křivku (†38) v neděli odpoledne srazil nepozorný řidič osobního auta!

Děti našly naše pomůcky!

14. 5. 2024 | Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Operace za sto milionů pomohla Martínkovi (2): Stejnou šanci dostane Míša (15)

14. 5. 2024 | Zvedl hlavičku, přestal trpět záchvaty... Rodiče Míši Hlaváčkové (15) viděli, jak genová terapie pomohla dvouletému Martínkovi, na jehož léčbu se skládalo celé Česko. Jejich dcera teď dostane v USA stejnou šanci.

Světlana Nálepková si jako malá zažila peklo: Otec ji mlátil!

14. 5. 2024 | Ruské jméno nemá jen tak nadarmo. Rodiče Světlany Nálepkové (63) nejenže obdivovali ruskou kulturu, ale otec Ondřej Nálepka byl bratrem slovenského kapitána Jána (†31) a miloval komunistický režim. Svou rodinu navíc mučil...

Policejní major čelí žalobě z uplácení!

14. 5. 2024 | Hrozba v podobě vězení a konce profesní kariéry se vznáší nad policistou Jiřím V. (64). U Městského soudu v Brně čelí obžalobě z uplácení kvůli získání bytu pro svou dceru.

Zdroj: AhaOnline.cz - https://ahaonline.cz
04:11:14 | 15.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD